Wieczór panieński (1) Wczoraj miałyśmy okazję bawić się w Exclusive podczas wieczoru panieńskiego i... Adela polecam!! (1) chodze tam juz jakis czas:) najbardziej polecam panią Agate ;)) ania KOSMETYCZKA PANI MAGDA (1) W Salonie pracuje pani kosmetyczka o imieniu Magda.Jest to bardzo... Anna
Mistrzyni :) (1) Profesjonalnie,super atmosfera,uslugi na wysokim poziomie.Goraco polecam... Gosia H. przystępne ceny i wysoka jakość usług (1) Przez przypadek tam trafiłam ale przyznaję ,że byłam bardzo zadowolona z... Dorota FAJNIE!!!! (1) Zapisałam się na serię zabiegów przed ślubem z koleżanką. Obie jsetesmy... Ava Zdecydowanie polecam! (1) Jestem klientką gabinetu Vanillia Beauty od ponad miesiąca i jestem bardzo... Dagmara Rewelacja:) (1) Od kilku lat korzystam z usług Pani Doroty i bardzo cieszy mnie, że w końcu... Zalesia Polecam, ale ta lokalizacja.. (1) Byłam dwa razy i jestem zadowolona. Nie wiem jak ma na imię fryzjerka, która... Oli Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo miła obsługa. Po raz pierwszy byłam klientą pani Marty , z pewnością... Kasia najlepsza szkoła w 3mieście (1) Polecam szkołę prowadzoną przez Panią Aleksandrę z uwagi na profesjonalne... Lusiek Polecam (1) Bardzo miło i wesoło. Dzięki za grzywkę w C ;) Pozdrawiam Monika Omijam z daleka!! (1) Niestety choć Panie w salonie bardzo starają się być miłe to niestety ale na... Niezadowolona pierwszy raz byłam u kosmetyczki (1) i teraz będę jej wierną klientką! Pani Aneta została dla mnie po godzinach,... Ak Pełen profesjonalizm (1) Pani Ania jest Super pod każdym względem 007 sympatycznie i profesjonalnie (1) miałam okazje być dziś pierwszy raz w tym salonie,szczerze polecam,mila i... k Serdecznie polecam! (1) Można powiedzieć, że jestem ju stałą klientką, a jesli nie to na pewno... Sopocianka Urodzinowe Party w Spa (1) IDEALE na moja prozbe zorganizowalo Spa Party dla mnie i moich gosci. Bylysmy... Dorota zdecydowanie polecam! (2) Strzyżenie i modelowanie wykonane perfekcyjnie. Pani, która wykonywała usługę... Joasia duża oferta i piękne suknie wieczorowe (1) Witam, chciałabym z czystym sumieniem polecić ten salon nie tylko przyszłym... Gosia