Bardzo zadowolona (1) Czytałam opinie na temat tego gabinetu zamieszczone na tej stronie i zgadzam... Stina :) (1) Pani Kasia bardzo sympatyczna i delikatna. Co prawda korzystam tylko z usługi... Monika bardzo profesjonalny i przyjazny zakład (1) rewelacyjne panie, super obsługa, doskonałe produkty, serdecznie polecam Asia
masakra jednym slowem (1) poszedlem tam bo to niby kumpel kumpla jest wiec nastawilem sie na pozadne... IronEddie CZARODZIEJKA !!! (1) Tak jak w nagłówku ta dziewczyna jest czarodziejką :D Jeszcze nigdy nikt... Aleksandra Profesjonalizm w każdym calu (1) Nigdy nie spotkałam kogoś tak kreatywnego. Bardzo profesjonalne i... AniaK super ceny!! (1) bardzo fajny salon. duzy wybór masaży. a ceny?? po prostu rewelacyjne.... agnieszka Wspaniałe warsztaty z ZIELICHĄ i cudowny MASAŻ LOMI LOMI NUI (1) Bliskość i Harmonia- nazwa firmy nie jest przypadkowa- w pełni odzwierciedla... Bożena Pan Maciek - rewelacja (1) Pan Maciek strzyże naprawdę rewelacyjnie. Niestety ceny są dosyć wysokie :(.... Maria REWELACJA! (1) Pani Liwia malowała mnie kilka razy,m.in. na mój ślub . jestem zachwycona jej... madziarexx zuz - opinia (1) Pani Róża Topolnicka wykonywała makijaż na mój ślub. Byłam bardzo zadowolona!... zuz brak p.Anity (1) Długi czas korzystałam z usług p.Anity, byłam b.zadowolona. Niestety, okazało... Puma Nowy salon (1) Korzystam dość często z usług kosmetycznych. Wczoraj w nowym salonie na Oruni... Ewa genialna makijażystka (1) Witam wszystkich zainteresowanych! Chciałabym gorąco polecić makijaże pani... Anna Ochman polecam (1) naprawdę polecam salon a szczególnie panią Kamilę, która zrobiła mi cudowną... Joanna na zapałkę (1) Pierwsza moja wizyta w salonie Gabriel była jednocześnie OSTATNIĄ!!!... Karol super odjazd ;) (1) dostałam od koleżanki kupon upominkowy do wykorzystania w tym salonie (na... Bywalczyni Polecam urodzinki w Fryzjerku! (1) W niedzielę odbyły się 12 urodziny mojej córki. Zabawa była świetna!... Beata Rewelacyjny butik,obsluga profesjonalna!!! (1) Zamówiłam w tym salonie suknię w 2009r. Byłam dwa razy. Raz zeby pomierzyć... carla Rewelacja!!! :D (1) Serdecznie polecam wszystkim makijaże u Pani Róży :) Świetny kontakt, bez... Hania