Obsługa pwinna być w tego typu miejscsch profesjonalna i miła !!! (1) Zgadzam się z poprzedniczką w 100 % jakiś czas temu na długo rozstałam się z... klientka Piękne paznokcie (1) Korzystałam w przeciągu kilku ostatnich lat z usług kliku salonów... Joanna Poprostu Rewelacja (1) Wczoraj miałam okazję po raz pierwszy znaleźć jedyny profesjonalny salon... szczęśliwa klijętka
rewelacja:) (1) Byłam tu pierwszy raz i jestem baaardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie... Julita Przepiękny makijaż - nigdy nie byłam tak piękna :) (1) Panią Elenę cechuje pełen profesjonalizm i ludzkie podejście do dnia, w... Ewelina Ośmiałowska klient - opinia (1) Korzystałem z usług pani Ewy już nieraz,ale nie miałem okazji jeszcze... klient POLECAM GORĄCO (1) Ja od prawie 2 lat od ok. 3 miesiące chodzę do Karoliny. Co rusz zaskakuje... Beti nieporozumienie (1) obsługa beznadziejna, zero wiedzy w temacie i tym samym beznadziejne... niedoszła klientka Naprawdę super. (1) Polecam każdemu. Kto przyjdzie raz przyjdzie i następne. Uwierzcie :) stała klientka :D Salon warty uwagi. (1) Gorąco polecam. Odwiedzilam wiele salonów w całym trójmieście i w żadnym... Ania DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY (1) ŚWIETNY I PROFESJONALNY SALON. DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA WYSŁANIE MOJEGO... ASIA TYLKO Z ELĄ (1) Pozdrowienia dla Elżuni! To jest to, czego szukałam! Profesjonalizm w... Iwona Masaż (1) Polecam masaż w wydaniu Przemka. Zdolne pracowite ręce Żeglarz bardzo miła klinika (1) Odwiedzam klinikę w miare regularnie z powodu cyklu zabiegów złuszczających,... Anna Scorpius - opinia (1) Pierwszy salon, do którego weszłam...Pierwsza sukienka, którą przymierzylam:)... Scorpius szczerze odradzam ;( (1) Piszę bo uważam że ten salon jest MOCNO przereklamowany. Cena jest zupełnie... niezadowolona schematycznie (1) Jestem bardzo rozczarowana, poszłam tam z polecenia znajomych że niby tak... Monika Rewelacja (1) Daria ma ogromny talent. Bardzo polecam. Agnieszka ID 4491 - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Wyrażnie poprawił mi się wygląd... ID 4491 Super sklep z sukniami na wesele! (1) Polecam sklep internetowy www.galeria-mody.com.pl , bardzo miła i... Małgosia