Jestem za !!! (1) Podpisuję sie pod postami poprzedniczek.Świetne miejsce,profesjonalna... jw fryzjerstwo (1) Dzis po raz kolejny odwiedziłam salon robiąc sobie baleyage i jestem... zadowolona klientka Maja -100% Profesjonalistka ;) (1) Profesjonalistka pod każdym względem-rzęsy wygladają przepięknie a pazurki są... Sandra
Ekstra (1) Pierwszy raz od dłuższego czasu mam tak dobrą fryzurę - zdanie nie tylko... B. co tu dużo gadać (1) tatuaż u krzycha robilem od lutego sesjami poniewaz zajmuje całe ramie i... sebastian zaułek piękności (1) Szukałam fryzjerki, która dobrze dobrałaby kolor włosów i fryzurę do mojej... ruth Zdecydowanie polecam! (1) Do tego uroczego saloniku trafiłam z polecenia i była to jedna z moich... Sylwia Cudowny masaż ciążowy. (1) Pierwszy polinezyjski masaż ciążowy w ośrodku Bliskość i Harmonia miałam w... Agnieszka U. Niesamowity masaz Lomi Lomi Nui. (1) Agnieszka jest Cudownä Kobietä, to wiedzialam.... ale sie nie spodziewalam,... ula. b. GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM (1) Salon państwa Lademanów pierwsza klasa, wszytskim goraco poelcam. Faktem jest... A. ppp - opinia (3) Nie polecam nikomu tego studia,poniewaz wydałam pieniadze, a nic mi nie... ppp !!! (1) Zanim zdecydowałam się na to studio, zrobiłam mały zwiad po studiach w... kattie masaż Shantala (1) zdecydowanie wszystkim polecam. masaz Shantala swietnie relaksuje mame i... kat Nie polecam (3) W miłej atmosferze (rzeczywiście!) wykonano mi sesję zabiegów... Maria rewelacja (1) Odwiedzam salon od 2 lat i jeszcze nigdy nie wyszłam z niego niezadowolona,... Asia PROFESJONALIZM (5) Z Salonem "Cesarski" pierwszy raz zetknełam się na targach ślubnych .... Iza B TRAGEDIA (3) Byłam kiedyś na rozjaśnianiu u pani Beaty to zrobiła mi żółć na głowie i w... obiektywna Moniko!! (1) Nigdy się nie zgodzę z Twoją opinią, iż P. Ewa jest nieprofesjonalna... Sabina Zadowolona (1) Jestem po kuracji migdałowej i tak jak obiecano poprawa jest znaczna. Podoba... Magda rewelacja!!! (1) miło, precyzyjnie, Pan Marcin po prostu zna się na rzeczy :) fryzurę... Alicja