Marcin - opinia (1) Ogromny wybór garniturów ślubnych i dodatków jak i normalnych garniturów,... Marcin :-( - opinia (1) jestem stałą klientką ale ostatnio zniechęciłam się do korzystania z tego... :-( Czy to ujma, że normalny zdrowy i zwyczajnie dbający o siebie facet pojawi się u kosmetyczki? (1) Nie sądzę, bo nawet ten rozsądnie zadbany facet miewa od czasu do czasu... Tomek
Magiczna osoba :-) (1) Ela zainspirowała mnie do spróbowania swoich sił jako wizażystka ;-) Bardzo... pawisikorka Fryzura ślubna (1) Jeśli ktos liczy na profesjonalną obsługę we własnym domu i w dogodnej dla... Madzia POLECAM (1) Gorąco polecam ten salon .Klimat jest naprawdę relaksujący a obsługa... Dorota REWELACJA:) (1) Od pierwszej wizyty w tym salonie wiedzialam ze zostane jego stałą... kasia WSPANIAŁA WIZAŻYSTKA!!! (1) Słowo DZIĘKUJE dla Ani to naprawde za mało by wyrazić moją wdzięczność za... Gosia PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Moniki. Kolejna fryzurka i kolejna... Agata depilacja (1) polecam serdecznie depilacje bikini w sentozie. komfortowa atmosfera. Pani... ej ej - opinia (1) Zamówilismy z narzeczonym saunę na wyłacznosć w walentynki. Na wejściu... ej ej - opinia (1) świetny klimat,super ekipa! jestem w pełni zadowolona i już poleciłam kilu... ej super (1) chodze do pani Moniki i do pani Kasi. Pani Monika to najlepsza kosmetyczka na... Anka Uwaga! (1) Uwaga na ... fryzjerkę p. Gosię , oprócz tego że nie wie co to jest... MEGI Same pozytywy (1) Kilka razy kręcąc się po CH Familia zwróciłam uwagę na nowoczesny salon... monianna Bardzo dobry salon! (1) Polecam gorąco, profesjonalna obsługa, przystępne ceny! Wspaniała Pani... Stała klientka dzikuję (1) Drogie panie jestem stałą klientką p.Kasi ale się dowiedziałam że pani Kasi... Angelika Nie polecam (1) Postanowilam podciac koncowki wlosow i grzywke -z zalozenia banalny zabieg .... Klaudia Rewelacja (1) Trafiłam do salonu szukając pomocy po wizycie u innego fryzjera. Pomimo... Magda S super (1) polecam Pana Damiana, jest świetny!!! marta