SUPER PEDICURE (2) GORĘCO POLECAM JEŚLI CHCECIE MIEĆ PIĘKNE STOPY NA LATO SUN - Studio Urody... KLIENTKA GAJA Fantastyczne miejsce - można zapomnieć o codzienności :) (1) Bardzo przyjemne miejsce :) gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... Iwona Dukszto-Osowska ocena (1) prostaki!!!.. jest b.dobrze.... co wy tam swirujecie!!!!!. klient
Dobry butik (1) Wybór sukni ślubnych może nie jest imponujący w porównaniu z salonami w Gdyni... Jadwiga pomyłka w czasie opalania (1) kilkakrotnie korzystałam z tego solarium niestety ostatnim razem pani która... bozenek Polecam (1) Z usług salonu korzystam niemalże od początku jego powstania. Na początku... Elcia POLECAM (1) Gorąco polecam wspanialy salon super obsługa -idealne miejsce z idealna... Oljeg NIEWIARYGODNE !!! (3) Moje kontakty z tym salonem zaczęły się zupełnie przypadkowo, chciałm... Arleta D - opinia (1) Bardzo miła atmosfera , dobra jakośc usług w niskich jak na Gdańsk cenach.... D TYLKO KASIA (3) Zawsze chodziłam do Kasi.. Mała blondyneczka w kręconych włosach.... shaky Olga - opinia (1) Pani Bogusia jest godną polecenia stylistką paznokci! Cechuje ja... Olga :) (1) Jestem stałą klientką odkąd salon zmienił właściciela. Trafiłam tam z... Miśka Polecam (1) Polecam Arek Jestem stałą klientką P.Izy! (1) Uratowała mnie ok.3l. temu po wizycie w salonie TRENDY. Od tamtej pory jestem... krótkei blond Helena - opinia (1) Korzystałam z usług pani Haliny już nieraz, ale nie miałam okazji jeszcze... Helena masaż (1) Zdecydowanie polecam,100% profesjonalizmu.Najlepszy masaż jak i salon w... Piotr prawdziwy relaks (1) Pani Agnieszka bardzo miła i profesjonalna! Zabiegi niezwykle przyjemne i... Monika Najbardziej polecam Panią Sandrę ! :-) (1) Często korzystam z usług salonu fryzjerskiego VIVA. Muszę przyznać... Klientka BARDZO POLECAM (1) Kopiłem garnitur ślubny na swój ślub, dzięki fachowej obsłudze dopasowano mi... Michał gorąco polecam! (1) Ania jest perfekcjonistką! Z brzyduli stworzy nieziemskiego Anioła! Padam do... asia