D - opinia (1) Bardzo miła atmosfera , dobra jakośc usług w niskich jak na Gdańsk cenach.... D TYLKO KASIA (3) Zawsze chodziłam do Kasi.. Mała blondyneczka w kręconych włosach.... shaky Olga - opinia (1) Pani Bogusia jest godną polecenia stylistką paznokci! Cechuje ja... Olga
:) (1) Jestem stałą klientką odkąd salon zmienił właściciela. Trafiłam tam z... Miśka Polecam (1) Polecam Arek Jestem stałą klientką P.Izy! (1) Uratowała mnie ok.3l. temu po wizycie w salonie TRENDY. Od tamtej pory jestem... krótkei blond Helena - opinia (1) Korzystałam z usług pani Haliny już nieraz, ale nie miałam okazji jeszcze... Helena masaż (1) Zdecydowanie polecam,100% profesjonalizmu.Najlepszy masaż jak i salon w... Piotr prawdziwy relaks (1) Pani Agnieszka bardzo miła i profesjonalna! Zabiegi niezwykle przyjemne i... Monika Najbardziej polecam Panią Sandrę ! :-) (1) Często korzystam z usług salonu fryzjerskiego VIVA. Muszę przyznać... Klientka BARDZO POLECAM (1) Kopiłem garnitur ślubny na swój ślub, dzięki fachowej obsłudze dopasowano mi... Michał gorąco polecam! (1) Ania jest perfekcjonistką! Z brzyduli stworzy nieziemskiego Anioła! Padam do... asia M - opinia (1) serdecznie polecam! M Polecam (1) W końcu coś zaczyna się dziać w Pruszczu na wysokim poziomie! Profesjonalne... Karolina Bardzo miłe zaskoczenie:) (1) Jechałam do tego salonu z pewnym strachem - czy salon w małej miejscowości... Lola Gosia - opinia (1) Bardzo sympatyczne miejsce, panie miłe i chętne do pomocy. Fajnie, że... Gosia POLECAM WSZYSTKIM (1) Pan Tomasz zajmuje się moimi włosami od ponad trzech lat. Przekonał mnie do... Ola P.P. polecam (1) Pani Magda jest bardzo miłą i sympatyczną osóbką, z którą super szybko mija... Ola W. Pedicure, wrastające paznokcie (1) Trafiłam do Pani Sylwii poszukując pomocy przy wrastającym paznokciu,... Krychna SUPER !!!!!!!!!!! (1) Fachowo, szybko, profesjonalnie. PANI KINGA to prawdziwa stylistka. Jest... N