super fryzjer (1) Korzystałam z usług pani Doroty wiele razy za każdym razem byłam bardzo... stały klient Jestem bardzo zadowolony! (1) Ten salon polecili mi znajomi, teraz ja polecam ten salon innym!... Marian Polecam (1) Skorzystałem z usługi pierwszy raz z poleceniem kolegi . Nie zawiodłem się .... Robert
HAWAJSKIE LOMI LOMI NUI (1) Po Lomi Twoje życie nie będzie już takie samo ,moje już się zmieniło :)... KATARZYNA Polecam! (1) Korzystałam z zabiegów przeprowadzanych u Pani Karoliny i Pani Alicji i... Iwona klientka - opinia (1) kilkakrotnie korzystałam z usł. Szymona - generalnie nie bardzo można z nim... klientka Zdecydowanie Pan Robert fryzjer (1) Pan Robert jest bardzo zdolnym fryzjerem. Ma zmysł artystyczny. Świetne... zadowolona klientka nie ma drugich takich (1) nie ma drugich takich dziewczyn,profesjonalistki pod każdym względem, jeśli... Aśka G. polecam (4) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie,piekne wnetrze,mila i ciepla... Kasia Warto się tam wybrać! (6) Salon Spameed jest miejscem niezwykłym.. Cudowny,profesjonalny personel ktory... Anka ZDECYDOWANIE najlepszy salon w Trójmieście! (9) Jestem fanką zabiegów spa, korzystałam z ofert różnych salonów w Trójmieście... Fuschia super!!! (1) Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tak sympatycznego miejsca. Robię tam... Ela Warto sprawdzić to miejsce (8) Byłam stałą klientką. Obsługa, kosmetyki, ceny - super. Jednak p. Koseda... Viola Najskuteczniejsi fachowcy!! (1) Trafiłam do nich jakiś czas temu z powikłaniami związanymi ze złamaniem... Łucja Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona , że odwiedziłam ten salon. Myślę iż każdy znajdzie... Anna Super!!! (1) Super salon, jestem stałą klientką i odkąd jest nowa fryzjerka to po prostu... Marta Gorąco polecam - warto (1) Chciałabym się podzielić swoją opinią na temat usług salonu Pani Pauliny.... Ala d - opinia (1) Polecam! jedyny salon, w którym fachowo zajęto się moją bardzo wymagającą i... d na TAK (1) Przede wszystkim ważne jest to czy usługa została dobrze wykonana..a... Agnes fachowa i miła obsługa (1) Gabinet kosmetyczny Odnova znalazłam w internecie.Pani kosmetyczka,okazała... zadowolona klientka