Bardzo dobry masaż na boł pleców i kręgosłupa (1) Kolega polecił salon masażu w centrum Gdyni.Skorzystałem kilka razy i muszę... rivian wspaniałe miejsce (1) Z czystym sumieniem mogę polecić zabiegi na ciało w tym... Magda Jak zawsze bomba!!!! (1) Chodze do P.Maxa juz od 2 lat. Najpierw do Laurenta i teraz do jego prywatnej... Paulina
super!!!! (1) bylam dzis pierwszy raz w salonie- robiłam zabiegi oczyszczające twarzy,... karolina POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług salonu, w szczególności Pani Agnieszki. To... Beata Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z miłej, profesjonalnej obsługi.Można skonsultować... ID 4494 Profesjonalizm (1) Połączenie absolutnego profesjonalizmu z ciepłą atmosferą i wysoką kulturą... Krzysztof Dreamer - opinia (1) Bardzo fajne solarium naprawdę polecam (Morena) :)))) Dreamer profesjonalna obsługa (1) Trafiłam tam z polecenia koleżanki, byłam bardzo mile zaskoczona... Kasia Paffinka - opinia (1) Salon całkiem sympatyczny, spełnia moje oczekiwania. Paffinka rewelacyjny fryc (1) rewelacyjnie, szybko i przystepna cena. Wojciech Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Pomimo tego, że byłem w salonie kupić jedynie kamizelkę,... Grzegorz ... (1) Salon ten odwiedzilam kilkakrotnie, wczesniej niemila obsluge rekompensowaly... on.gda Polecam! (1) Bardzo serdecznie polecam ten salon. Strzygła mnie pani Ewa i po raz kolejny... Asia x_man - opinia (1) Mi sie wcale nie spodobalo :( Mloda Pania tak sie spieszyla,ze zapomniala z... x_man Zadowolony (1) Wielokrotnie za równo ja, jak i moi znajomi obcinaliśmy się u Pani Pauliny.... Atek Polecam! (1) Odwiedzałam studio Black8 kilka razy i zawsze byłam zadowolona. Mirek... agusiczka Polecam! (2) Szukałam fryzjera bliżej swojego miejsca zamieszkania, który z moich krótkich... Karola POLECAM UŚMIECH NA TWARZY GWARANTOWANY (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę nie tylko super strzyże i dobiera kolory do... Ania Polecam!!!!!!! (1) profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera, profesjonalizm, estetyka wnętrza... lena