obsługa (1) ostatnio byłam w tym solarium i jest już nowa obsługa a konkretnie nowa Pani... Marta obsługa (1) Korzystałam tylko kilkakrotnie z tego salonu ,ponieważ zraziła mnie... zadowolona klientka sposrod wielu salonow, naprawde polecam, mam nadzije ze wy tez traficie (1) chcialabym pochwalic bardzo fajna obsluge. dziewczyny zajely sie mna... Kama cussen
super (1) Bardzo polecam, chodzę od ponad roku do Pawła, jest miło, sympatycznie,... tangerine świetny zakład (1) Bardzo dobry zakład! Robię w Antonio paznokcie już od dobrych 2 lat. Nie ma... Aleksandra BARDZO ZADOWOLONA (1) Witam wszystkich, zdecydowanie polecam ten salon. Sympatyczna obsługa z którą... Maja Ceny nie stosowne do jakości usług (6) Z okazji rocznicy skorzystaliśmy z "Wieczoru dla dwojga".Impreza kosztowała... Gosia Super butik (2) Ubierałam się tam przy pierwszej ciąży i teraz w drugiej też. Ciuszki są... Beata Polecam (1) Profesjonalna i bardzo mila obsluga, salon przyjemny a ceny przystepne! Iwona dla mnie bomba (1) Wreszcie udało mi się zmniejszyć rozmiar 44 na spokojne 42 bez morderczych... 4368 Małgorzata - opinia (1) Sklep znalazłam w internecie, tego samego dnia udałam sie do niego i od razu... Małgorzata Salon kosmetyczny na najwyższym poziomie (1) Bardzo polecam Salon wszystkim wybierającym się mężczyznom do kosmetyczki.... AK Zdecydowanie warto:) (1) Na pewno tam wrócę...fantastyczny masaż i wspaniała obsługa. Pierwsza... Karolina gorąco polecam :)) (1) gorąco polecam :)) Sylwia Coś dla mnie :) (1) Na salon natknęłam się w internecie. Postanowiłam sprawdzić, czy jest... Eliza J. Perfekcyjna fryzura (1) Dziś miałam przyjemność odwiedzić pracownię fryzjersko-artystyczną Państwa... Justyna Kulpa profesjonalnie (1) Przy moim 65F (o tym F się dzisiaj dowiedziałam :)) kupić odpowiednią... Katarzyna To naprawdę działa! Bez ściemy :-) (2) Długo decydowałam się czy skorzystać z zabiegów, ważna dla mnie była... Dąbrówka zebra z klasą :) - opinia (1) Polecam, polecam, polecam!:) obsługa i klimat niesamowite. Dotarłam do... zebra z klasą :) JOANNA- fantastyczny make-up (1) Z Anią spotkałam się pierwszy raz na makijażu próbnym. Ujęło mnie jej... Sieklicka Joanna