odradzam strzyżenie męskie (1) bo fryzjerka tak ostrzyże was po swojemu, po proworcie do domu - usłyszałem,... kkk odnalazłam (1) Jakiś czas temu byłam w centrum handlowym Wzgórze i natrafiłam na stoisko... ja Natalia - opinia (1) Postanowiłam odwiedzić salon po tym jak poleciła mi go koleżanka i nie... Natalia
bez rewelacji (1) niestety ani paznokcie ani usługa fryzjerska nie zrobiła na mnie żadnego... Aga POCALOWALAM KLAMKE (1) A WIEC DZIS BYLAM UMOWIONA DO PANI MARTY NA 9.30 ( BYLAM ZDZIWIONA ZE TAK... MAGDA Naprawdę Gadny Polecenia Salon (1) Ja jestem BARDZO ZADOWOLONA z wizyty w Tym salonie. Extra wystrój, miła... ZDECYDOWANA i UMÓWIONA NA PRZYMI pomyłka (2) Zabieg kosmetyczny wykonany na nieoczyszczonej twarzy! Nic, zero! Na pytanie... Mirka Super! (1) Pan Grzegorz jak zwykle spisał się rewelacyjnie! Włosy podcięte,... Stała klientka Zdecydowanie najlepszy salon urody w Gdańsku (1) Jestem stałą bywalczynią salonów kosmetycznych ze względu na problematyczną... Justyna polecam (1) Zwłaszcza depilację i pedikiur. Jestem stałą klientką, nigdzie indziej się... Natka Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna, miła obsługa godna polecenia:) :):) Dziekuję, pozdrawiam Agnieszka Wspaniala Dorota (1) Dorota jest naprawde wspanialym fachowcem, potrafi dobrac fryzure tak ze... rom To jest to czego szukałem!!! (1) Bardzo intymne miejsce w klimacie Wschodu dyskretny zapach relaksująca... Andrzej Jestem miło zaskoczona (1) Byłam na dniu otwartym. Zaprezentowano nam bardzo Ciekawą ofertę zabiegów... Ewa :-) (1) Jak najbardziej polecam to studio. Zrobiłam sobie tatuaż i jestem jak... Agnieszka Aga - opinia (1) Prawdziwy Edward Nożycoręki! to co zrobił z moimi włosami odmieniło moje... Aga mile zaskoczona (2) Witam, od jakiegos czasu korzystam z Panstwa solarium, ceny weekendowe sa... Agata Ręka wróciła :-) (2) Po kilku zwichnięciach barku trafiłem do Pana Maćka. Po 10 dniowej sesji ręka... Michał Agnieszka - opinia (1) Makijaż ślubny, który wykonała mi Pani Ania był piękny i trwały. Po spotkaniu... Agnieszka Rewelacja (1) Jestem stałą klijentką tego salonu.Od pięciu lat ,korzystam z usług... Monika Baraniak