ale teraz jeste, piekna ! (1) Na wejscie mialalo byc tylko odswiezenia kolou, ale Pani zaproonowalal wlasna... Miu Ciężko... (1) w kilku słowach opisywać pracę Ani... Pierwszy raz trafiłam do niej przy... Kamila agrafka - opinia (1) Jedyne Solarium chyba w Gdyni, gdzie jest kabina stojąca za co wielkie BRAWO,... agrafka
pirelka - opinia (1) Byłam pierwszy raz w tym solarium, trafiłam na łóżko nr.2 za 1,20 zł. Właśnie... pirelka :((:(:( (2) jestem pod wielkim wrażeniem ze solarium jest otwarte w weekend:(czy to jest... czarna Polecam (1) Od jakiegoś czasu mało regularnie ale co jakis czas korzystam z usług... Justyna Polecam (1) Korzystam z usług tego salonu już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.... Jul SERDECZNIE POLECAM! (2) Na wstępie chciałabym napisać, iż Panie Ekspedientki w sklepie są przemiłe i... 65G zadowolona :-) (1) witam, moja wizyta była drugą , byłam u Pana Marcina i wyszłam bardzo... kasia Rewelacja (1) Pani Iwonko, jeszcze raz dziękuję. Rzęsy są przepiękne i super się trzymają,... Irena super (2) polecam, kupiłam tam balsam jest super!!! Beata Bartch Klaudia - opinia (1) Pani Wiolettka jest aniołem, jej podejście do klienta fachowa obsługa.... Klaudia polecam! (1) Pani Beata jest najlepsza!! a co do wypowiedzi Pani Agnieszki na temat... K. Pełen profesjonalizm (1) Jeśli chcesz się czuć pięknie 24 godziny na dobę namawiam do przedłużenia i... Emi SUPER SUPER SUPER (1) Jestem po prostu super zachwycona. To był mój pierwszy tatuaż, na który... anibyk niezadowolony klient - opinia (1) Niestety ale ostatenio bardzo się zraziłem. Do Trendy chodziłem od 2 lat.... niezadowolony klient Moj pierwszy raz;) (2) Jak na pierwszy raz jestem bardzo zadowolony. Pani Daria zadala kilka... J Prosze nie gadac na PANIĄ BARBARE (BASIĘ) (1) PANI BASIA jest bardzo dobrą fryzjerką tylko trzeba dawać lepsze napiwki XXXXXXXXXXXX niezwykłe miejsce (1) Profesjonalny masaż wykonywany przez chińskich masażystów, piękne wnętrz,... ania POLECAM !!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo bardzo zadowolona :D mam super obcięte włosy, wielkim plusem... Gosia