Tatoo (1) Witam! Robilem ostatnio 2gi tatuaz w tym salonie... na pewno na 2ch tatoo nie... Rav Ada - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona...Mąż ma umówioną wizytę na 1.06 :-) Ada Fajne ceny . (1) Jakosc uslug na poziomie polecam. ADA
super! (2) Moja trwała zrobiona przez p. Basie wygląda świetnie! a włosy są cały czas... Kasia kosmetyczka (2) SALON PIERWSZA KLASA ,KORZYSTAM Z USŁUG KOSMETYCZNYCH JESTEM BARDZO ALE TO... KASIA Bajeczny salon (1) Katalog nie oddaje uroku sukien! Tam znalazłam nie tylko klasyczne suknie ale... kocio sukces:) (1) Próbowałam kilkakrotnie za pomocą diety schudnąć,niestety bez efektu.... krystyna55 id4480 Najmilsza fryzjerka z jaką miałem kontakt (1) Dla faceta zakład fryzjerski nie jest czymś szczególnym, jednak jeżeli może... DarSz Gorąco polecam (2) Po wizycie na trójmieście i tak dobrych opiach stwierdziłam, że zaryzykuje...... kasia widoczne efekty (2) Polecam,prawdziwie profesjonalne miejsce,korzystałam z zabiegów na twarz i... Iza Makijaż permanentny (5) Długo zwlekałąm z podjęciem decyzji, czy zrobić makijaż permanentny. Bałam... Barbara Szał ;) (1) W Trendach jestem stałą klientką od dobrych dwóch lat. Najpierw byłam wierna... Paulina SŁABA OBSŁUGA (1) Zakupiłam w salonie przepiękną suknię ponieważ mają tam duży wybór i i nie... glodowo PEŁEN PROFESJONALIZM (1) GORĄCO POLECAM -MIŁE MIEJSCE,PROFESJONALNA OBSŁUGA,MOŻNA ZAUFAĆ I POWIERZYĆ... Anna Salon Glamour-zadowolona (1) Witam .Z uslug salonu skorzystalam kilka dni temu pierwszy raz.Musze... klientka Renata - opinia (1) Kilka dni temu skorzystałam po raz pierwszy z wizyty w tym salonie i jestem... Renata polecam (1) Miłe zaskoczenie mimo lokalizacji, w środku bardzo przyjemnie, urocza Pani... kkk Jestem stałą klientką (1) Jestem stałą klientką Pani Kasi. Mogę ją polecic każdemu. Robie u niej... Ania Polecam gorąco:) (1) Opalałam się wielokrotnie w tym solarium i jestem bardzo zadowolona - ale... Gość po prostu najlepszy :-) (1) Pan Roman - mam nadzieję ;-) - swietnie wie, że chcialabym żeby zajmował się... Olaj