zdecydowanie ODRADZAM !!! (2) CIĄG DALSZY ... miałam na głowie różne kolory czerwieni, a z przodu u nasady... Karolina Studio paznokcia (1) Bardzo miła , profesjonalna obsługa , ceny bardzo przystepne!. POLECAM. IZA p.Ewa (1) Korzystam z usług tego salonu od czasu do czasu ,ale zawsze jestem... N.
Super fachowiec (1) Od 1,5 roku rehabilituje syna u M.Kurka po guzie mózgu. Maciek - super... Danusia i Filip dora (1) Korzystam z usług tej pani od pewnego czasu.Jestem Bardzo zadowolna !!!... agula Znakomicie (2) Fantastyczna młoda fryzjerka Juz zawsze bede tam chodzic!!!!!!!!! Polecam... Tusia miła i porofesjonalna opieka (2) Terminy wizyty ustalane indywidualnie , szybko i bez problemu. Fachowa miła... Dorota perlee - opinia (2) Chodzę do Zbyszka od lat. Kilka razy z lenistwa usiłowałam dokonać zdrady na... perlee Agnieszka - opinia (1) Polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolona z zabiegów, szczególnie Pani... Agnieszka Zawiedziona (2) Miałam skorzystać z usługi parę dni temu jednak nie doszło do wizyty... Zawiedziona Pełen profesjonalizm usług kosmetycznych!Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm usług kosmetycznych!Gorąco polecam! Bożena szefica - opinia (1) Studio miesci sie koło U7 ,Macias w Lezeć pracuje cały czas , nawet w... szefica Polecam w stu procentach !!!! (1) Jestem stałą klientką Pana Marcina i na pewno będę wracać do tej pracowni.... Ela Spotkanie z Agnieszką i Lomi Lomi (1) W Jej masażu jest coś z medytacji – wielka uważność na drugą osobę i... Celina Sylwia G. Gdynia - opinia (1) Fachowa obsługa, miły kontakt, piękne makijaże. Polecam. Sylwia G. Gdynia Suknia marzeń (1) Dzięki temu, że salon jest na głównej ulicy Gdyni mogłam oglądać swoją... Suska ok (1) Witam poczytałam i stwierdzam że co po niektórym to chyba brak piątej klepki... kobieta cudo !!!!! (1) Salon pierwsza klasa. Polecam Wszystkim. Sympatyczna obsługa , wspaniała... mariusz Gabinet godny polecenia (1) Otrzymalam pakiet uslug w pezencie,jestem mile zaskoczona profesjonalnym... Klientka Aneta - opinia (1) Nie bede się rozpisywać moja ocena mówi sama za siebie. Do następnego... Aneta