cudo !!!!! (1) Salon pierwsza klasa. Polecam Wszystkim. Sympatyczna obsługa , wspaniała... mariusz Gabinet godny polecenia (1) Otrzymalam pakiet uslug w pezencie,jestem mile zaskoczona profesjonalnym... Klientka Aneta - opinia (1) Nie bede się rozpisywać moja ocena mówi sama za siebie. Do następnego... Aneta
Lomi Lomi Nui (1) Od chwili pierwszego masażu jestem miłośnikiem Lomi Lomi Nui. Korzystałem... Marcin Boski masaż ! (1) Każdy powinien choć raz poczuć boskich rąk Agnieszki , która w kilka sekund... mj Lomi lomi - balsam dla ciała i duszy (1) Niesamowite doznanie kojące fizycznie i psychicznie. Hawajski nastrój,... Daria Doczepiane rzesy (1) Rewelacja. Te 2 h na łóżku podczas zabiegu mineły szybciutko a efekt cudowny... Mnick Magdalena Filipiuk - opinia (1) Uwielbiam ten gabinet! Szeroki wybór w zabiegach - wartych swojej ceny:))... Magdalena Filipiuk PORAŻKA...!!! (1) TRAGEDIA...!!! Dość długo nosiłam ciemny odcień brązu i bardzo chciałam... Marta Jeżeli w Gdańsku to tylko Joel (1) Jestem klientem salonu od lat; praktycznie od pierwszego dnia po otwarciu.... Grzegorz masaż LOMI LOMI (1) nie wierzę w przypadki, bo wszystko przecież czemuś służy...usłyszałam o tym... Hania ....... (1) Solarium ogólnie jest dobre jestem stałym klientem wraz z moją dziewczyną od... Tomczak miło, sympatycznie, konkurencyjne ceny. (1) Nowe, miłe miejsce. Idealne dla facetów, którzy nie czują się tu jak u... Maciej Lekceważące podejście Marty (1) Chodzę do Trendy do Marty od jakiś dwóch, może trzech lat. Wszystko byłoby OK... Klientka super!!! (1) u Maćka zrobiłem sobie pierwszą dziarę i z całą pewnością polecam... zadowolony klient Perfekcja w każdym calu (1) Polecam wszystkim! Profesjonalna obsługa, pomysłowi styliści, którzy po... annarnaud Zdecydowanie jestem na TAK! (1) Jako, że należę do grona zadowolonych klientek Pani Beaty,dlatego jedyne co... Ania from Zopot Adrian (1) Od samego początku, kiedy powstało VIVIEN jestem stałą klientką Pana Adriana.... Marta Polecam (1) Polecam, jakość usług bardzo dobra, bardzo miłe Panie ,którym zależy na... selene SCHUDŁAM;))) (1) od wieków już sie odchudzałam i nigdy nic nie schudłam. Niby pare kilo w dół... EKSTRA LASKA;))