Polecam gorąco - udany prezent dla żony (2) Nie wiedziałem co kupić żonie z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Znajomy... Adam Pani Edyta... (1) Ostatnio skorzystałam z usługi mikrodermabrazji w tym salonie. Jestem bardzo... Teresa E.D - opinia (1) Szczerze mowiąc(w zasadzie pisząc),jest to najbardziej profesjonalny Salon... E.D
Urzeczona Panią Izą (2) Gdy straciłam brwi, świat sie dla mnie skończył i nie sądziłam, że znowu... Basia Kasia - opinia (1) Dziękuję Ci Paulinko za piękne rzęsy:))) Polecam wszystkim - warto!! Kasia Zdecydowanie Polecam!!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym gabinecie dermatologicznym :) Miałam... Ewelina Rewelacja! (2) Do tego fryzjera chodzę od lat - nikt inny nie potrafi zająć się moimi... Katia Polecam (1) Goraco polecam, miła i profesjonalna obsługa . Zawsze korzystam będąc w... Lusia Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z tatuazu ktory zrobil mi Krzysiek. Jest on bardzo... Natalia Pójdź i przekonaj się. (1) Profesjonalna, miła, życzliwa, serdeczna obsługa. Wyczerpujące informacje... Katarzyna Bork Wspaniałe miejsce i obsługa! (1) Byłam pierwszy raz w Gabinecie Sanus Per Agnes i korzystałam z pakietu usług.... Alicja Mała - opinia (1) Całkowicie zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego salonu. Miła,... Mała "miejsce do którego warto powrócić!" (1) Bywają wyjątkowe osoby...miejsca wyjątkowe tez! Po przekroczeniu progu... Łukasz Polecam ten salon. (1) Trafilam do tego salonu z polecenia mojej kolezanki - do P. Marcina. Bylam... basia GORĄCO POLECAM!! (1) Obsługa bardzo sympatyczna, profesjonalna, pomocna, odpowiada na kazde... Ewa Rewelacja!Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco. Rewelacyjny salon i profesjonalną obsługą, świetnie... Karola Katarzyna M. - opinia (1) Polecam. Jestem stałą klientką i za każdym razem wychodzę z gabinetu jeszcze... Katarzyna M. BARDZO GORĄCO POLECAM !!! (1) Całkowicie się zgadzam z opinią że Pani Kasia jest niesamowita! Profesjonalna... Halina Polecam (1) Witam, gorąco polecam montownię. Profesjonalna obsługa w bardzo ciepłym i... karolka Trochę więcej dystansu... (1) Przyznam szczerze, że Pan Filip jest bardzo otwartą i bezpośrednią osobą.... Klientka