zdecydowanie TAK (1) Polecam ten saolon. Fryzjerzy doskonale wiedza co robią. Za kazdym razem... Monika Polecam Panią Agnieszkę ! (1) Po nieudanym strzyżeniu przez Pana Konrada, postanowiłam powrócić zachęcona... Dominika REWELACJA (2) polecam. polecam. polecam. rewelacyjna obsługa, profesjonalne kosmetyki i... Klientka na zawsze
POLECAM GORĄCO POWER SLIM i MAKIJAŻ PERMANENTNY!!! (1) Od kilku tygodni korzystam z Power Slim i widzę efekty! Obsługa... Ela Horror (2) Ogólnie dramat dziś miał miejsce :) Proszę uważać na panią Marzene. Na... undefiened Polecam (1) Robię paznokcie u Pani Bogusi już od 2008 r. Wykonanie: bardzo ładne,... Kasia Polecam p.Kasię (1) Korzystałam 2krotnie z usług owego salonu. Za pierwszym razem wyszłam bardzo... cosmobabka opinie (1) Zdecydowałam się na wybór właśnie tego miejsca po przeczytaniu opinii na tym... Ewelina Przesympatyczny Pan Robert! (2) Witam!Chciałabym serdecznie podziękować panu Robertowi(u którego byłam... Ula polecam (1) Jestem zaskoczona i to pozytywnie.Terminy oczekiwania na wizytę do Pana... kasia miodzio z boczkiem (2) super, fantastyczne studio, mój tatuaż jest tak piękny, że nawet kumpela,... nikka Prestiż (1) Byłam obserwatorką tego salonu. Według mnie Filip jest wyjątkową osobą..... tajemnica Super urodzinki !!! (1) Urodzinki mojej siedmioletniej córki zorganizowane i wyprawione w salonie... Nina Polecam panią Izę! (1) Korzystałam z jej usług 3-krotnie (strzyżenie)! Profesjonalizm w każdym calu!... Agnieszka nie polecam (1) Pani jest uprzejma tylko wówczas gdy kupuję się suknie, zgadza się na... niezadowolona wieczór panieński (1) w zeszłym roku bawiłyśmy się z kumpelami na wieczorze panieńskim w tym... Kasia Kasia - opinia (1) czysto, fachowo, super atmosfera. Pani Dagmara przekłuła mi już ucho, pępek i... Kasia Rewelacja (1) Rewelacyjny salon. Przemiła atmosfera, jakość usług jest jak na najwyższym... Klientka najlepsze fryzjerki (3) od wielu lat korzystam z uslug pani Agnieszki oraz pani Patrycji i jestem... Katarzyna Bachryj Rewelacja (2) Polecam to miejcse a przede wszystkim Kosmetyczkę PANIĄ KASIE która jest... gosia