100% zadowolenia (1) Z całą pewnością polecam usługi gabinetu MISTIKA, 100% zadowolenia, wizyta,... Hania Polecam (1) Bardzo mila obsługa. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Iza Fachowa obsługa (1) Miła atmosfera, indywidualne podejście, czuje się że kosmetyczka lubi swój... Jarek
SUPER (1) przystępne ceny fachowa obsługa, miła atmosfera POLECAM Aneta Mariola - opinia (2) Poszłam na zabieg próbny i nie spodziewałam sie aż takiego efektu,schudłam... Mariola anna - opinia (1) Gorąco polecam salon.Właścicielka to pasjonatka tego zawodu.Solidna... anna Polecam "gotowanie kolagenu" (1) Jestem już po 6 zabiegu fal radiowych.Efekt ma być za pół roku, a ja już... anna pawelczyk Gosia - opinia (1) Polecam wszystkim klientkom i klientom usługi tego salonu.Od wielu lat... Gosia Polecam profesjonalną pracownię krawiecką (1) Pracownie polecam każdemu klientowi szukającemu solidnych usług krawieckich... klientka nnie! (1) wszystko byloby w miare dobrze gdyby nie to ze cennik ktory wisi na drzwiach... klient Gorąco Polecam !!!! (1) Gorąco polecam Studio Wellness. Jestem stałą klientką pani Izy. Salon jest... Małgosia Gorąco Polecam !!!! (1) Gorąco polecam, korzystam z usług pani Agnieszki od roku i jestem bardzo... Małgosia Rewelacyjny klimat Wschodu:) (1) Byłam w Vitao Day Spa na masażu we dwoje.Choć na co dzień jest tam jeden... Ewa Robin - opinia (1) Przed wyjazdem do Egiptu dałem się namówić na depilację -pierwszy raz w... Robin polecam!! (2) Otrzymałam zaproszenie od męża na zabieg Guerlain. Zrelasowałam się i... magda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) piękny makijaż sylwestrowy... bardzo dziękuje trzymal się cala noc, a bylo... Alicja FANTASTYCZNIE (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do p.Agnieszki. Miałam wspaniałe włosy na... Zuzka Polecam (1) W gabinecie skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji i jestem ogromnie... zadowolona klientka usługa (1) Skorzystałm z usług fryzjerskich po raz pierwszy w tym salonie i jestem... Aleksandra klient (1) nie polecam,suszy sie tam reczniki jak za komuny krystyna