Polecam ten salon (1) Świetne miejsce , polecam strzyzenie u Kamila. Polecam też zakup kosmetyków... Emila Strzyżenie męskie na średnim poziomie. (2) Zdenerwowało mnie co innego: wchodzę do pustego fryzjera, w środku tylko dwie... nigdy MIŁO!!! (2) Od jakiegos czasu znowu korzystam z tego solarium i musze przyznac ze zmiana... mała miiiiiiiii ;)
Zadowolona klientka :-) (1) Bardzo cieszą mnie pozytwne opinie o salonie pani Darii i pani Doroty!... Ania P. Polecam! (1) Polecam wszystkim Paniom ten salon, ja kupiłam już 2 karnet i jestem bardzo... Magdalena Na prawdę polecam! (1) Dowiedziałam się o tym punkcie od koleżanki która regularnie tam uczęszcza i... Anka depilacja pleców (1) Wykonywałem w tym gabinecie zabieg laserowy na plecy. wykonałem jeden zabieg... Arek Stała Klientka - opinia (1) Polecam ten salon a zwłaszcza Panią Dorotkę, która dba o moją fryzurę od... Stała Klientka POLECAM WSZYSTKIM (1) Z pełnym przekonaniem polecam wszystkim Gabinet Masażu Pani Ani. To... Asia zadowolona klijentka - opinia (1) Z usług tego salonu korzystałam juz kilka razy,jestem bardzo zadowolona że... zadowolona klijentka TO JEST TO! (2) Delikatny wystrój,wspaniała atmosfera i profesjonalistki -pani Hania i pani... Krystyna bardzo zawodowo (2) nie ma co pisać ..pełen profesjonalizm w przypadku samej :D Moniki..pozdrawiam lussek Poczta pantoflowa :) (1) Ten gabinet poleciła mi koleżanka,bardzo miła atmosfera panie są... Zuzanna polecam (1) polecam bardzo Agnieszkę Pyżyk. Bardzo sympatyczna, kompetentna, super... obiektywna Najlepszy salon w Gdyni!!! (1) Byłam w wielu salonach w Gdyni. Wychodząc od każdego byłam niezadowolona. Mam... Stała klientka Zdecydowanie polecam! (2) Panią Marię poleciła mi wiele lat temu moja kosmetyczka. Teraz cała rodzina... Beata maje fryzury najlepszą reklamą (2) Jestem zadowoloną klientką p. Marii od 15 lat. Moje fryzury są najlepszą... zadowolona klientka nie wiem o co wam chodzi s tą obsługą (1) ja tam bardzo lubie leżeć (pozdro dla Sławka i Grubego) wpadłem z gitarką... szopa_87 Polecam (1) Muszę przyznać, że sauna rewelacja! Bardzo przytulna i estetycznie urządzona.... Agnieszka rewelacja (1) DANIEL BEZBLĘDNIE ZMIENIA MÓJ LOOK. ZAWSZE MA NAJNOWSZE KOLEKCJE STRZYZEN.... MARTYNA