FACHOWO!!! (1) Masażysta najlepszy w swoim fachu, postawił mnie szybko po dwóch operacjach... judi Zdecydowanie na TAK!! Polecam!! (1) Chodziłem na masaże do Pana Przemka ze względu na obfite bóle kręgosłupa w... Jerzy Polecam (1) Miałam wykonywany tatuaż na bliźnie, szybko, bezboleśnie i profesjonalnie, a... Sylwia
GORĄCO POLECAM !!!! (1) Już kilka razy byłam w tym salonie i jestem bardzo zadowolona . P.Marzena... Sylwia Super (1) Pani Monika jest wspaniałą osobą, miłą, a do tego tworzy super fryzurki.... Ola usuwanie naczynek (2) gabinet swietny, Pani doktor miła, zabieg bolesny ale efekty sa, w cenniku... km Salon w Batorym - świetne miejsce w centrum miasta (1) Skorzystałam z usług salonu trzykrotnie i mam zamiar tam wracać. Bardzo miła... klientka warto wspiąć się po schodkach.. (1) Ten ukryty na pięterku, niepozorny gabinet, zaskoczył mnie kompetencją... Agnieszka polecam. (1) makijaż dobrze zrobiony, dopasowany i co najważniejsze TRWAŁY. mogę bez... Pamelle polecam gorąco!! (2) Skorzystałam z promocji w gabinecie guerlain z okazji dnia kobiet. Zabieg... Daria Lubie (1) ;) Janina Monika - opinia (1) Korzystałam z usług Salonu kilkakrotnie, polecam zabiegi na twarz z... Monika ceny z sufitu!!! (1) Pytajcie o ceny przed usługą! raz za całkowita zmianę fryzury 85 zł kiedy... natasza99@o2.pl Polecam z przyjemnością (1) Korzystam z usług w tym salonie dość często,nigdy sie nie zawiodłam.,Wizyty... Marta-położna Mari - opinia (1) Pani Agnieszka zrobiła mi śliczne pasemka. Jestem bardzo zadowolona z... Mari POLECAM (1) Wykonałam w gabinecie kosmetycznym "URODA" makijaż permanentny brwi i oczu.... Agnieszka Dorota - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie z masaży w Day Spa. Masaż klasyczny pierwsza klasa,... Dorota RZĘSY-REWELACJA!!!!!! (1) W zeszłym tygodniu zakładalam rzęsy w gabinecie Vanillia Beauty. Pełen... Maja rewelacja (1) stylowo, tanio, piękna i miła obsługa ogrodnik Profesjonalny pedicure (1) Pragnęm polecić ten uroczy gabinet, to prawdziwa perełka wśród gdańskich... Mieszkanka Żabianki :)