Monika - opinia (1) Korzystałam z usług Salonu kilkakrotnie, polecam zabiegi na twarz z... Monika ceny z sufitu!!! (1) Pytajcie o ceny przed usługą! raz za całkowita zmianę fryzury 85 zł kiedy... natasza99@o2.pl Polecam z przyjemnością (1) Korzystam z usług w tym salonie dość często,nigdy sie nie zawiodłam.,Wizyty... Marta-położna
Mari - opinia (1) Pani Agnieszka zrobiła mi śliczne pasemka. Jestem bardzo zadowolona z... Mari POLECAM (1) Wykonałam w gabinecie kosmetycznym "URODA" makijaż permanentny brwi i oczu.... Agnieszka Dorota - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie z masaży w Day Spa. Masaż klasyczny pierwsza klasa,... Dorota RZĘSY-REWELACJA!!!!!! (1) W zeszłym tygodniu zakładalam rzęsy w gabinecie Vanillia Beauty. Pełen... Maja rewelacja (1) stylowo, tanio, piękna i miła obsługa ogrodnik Profesjonalny pedicure (1) Pragnęm polecić ten uroczy gabinet, to prawdziwa perełka wśród gdańskich... Mieszkanka Żabianki :) Polecam (1) Polecam wszystkim usługi Pani Justyny. Gabinet jest bardzo sympatycznym i... Agata POLECAM! (1) Miła obsługa,przyjemny klimat,róznorodnośc usług.Zagęszczanie... Marth 100% satysfakcji (1) Byłam w tym Salonie i muszę przyznać że wszystkie opinie zamieszczone na tym... Mariola REWELACJA (1) Jedyna spotkana przeze mnie stylistka paznokci, która robi to z pełnym... ~Stała klientka~ Jest takie miejsce (2) Jak wszyscy wiemy kobiety chodzą do fryzjera i kosmetyczki nie tylko po to... Małgorzata B. Mistrz !!!! (1) Byłam u Pana Adriana jestem zachwycona! To wielka skarbnica fachowej wiedzy!... Agata Sześć zalet , jeden "mankament" :) (2) Chcąc usunąć dwie głębokie zmarszczki odwiedziłam w lutym w sumie 4 znane... jaga :) (1) długo szukałem dobrego studia, nie ukrywam - pomocne były uwagi poprzednich... Bartek Zmiana (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Wiesi za doskonaly efekt końcowy strzyżenia,... Katarzyna najlepsze studio. (1) Zappa najlepszy portrecista w Polsce, w 100% studio godne polecenia. jarogd POLECAM!!! (1) POLECAM!!! Korzystałam z oczyszczania twarzy, przedłużania rzęs, makijażu i... Asia