gosia - opinia (1) miła profesjonalna obsługa.Tak trzymać :-)) gosia super!!! (1) super salonik!!!!bardzo kameralny !!!uwielbiam takie wnętrza!!!w tym salonie... kinia Profesjonalizm (1) Polecam wszystkim!!!!!!!Panie kosmetyczki są świetne.Bardzo miłe.Posiadają... Kasia
Jedna z nowych fryzjerek (1) korzystając z usłóg nowej bardzo reklamowanej fryzjerki jestem... roma dramat! (1) Miałam piękne, długie włosy, chciałam tylko podciąć końcówki i trochę... załamana Rewelacja (1) Jestem stałą klientką Pani Marty. Młoda, zdolna osoba, na odpowiednim... Zuzaaaa poprostu klasa!!! (2) Zawsze perfekcyjne wykonanie, unikalny pomysł, świetna atmosfera...... ruda;) wszystko O.K (1) swietna obłsługa .Polecam poniewaz jest bardzo czysto ,przyjemnie i ceny... Jurek TO JAKIŚ ŻART??? (3) W zakładzie (chyba od niedawna) pracuje starsza babka i wygląda na taką,... Stellinka Opinia pozytywna ! (2) Mam problemy z nadwagą .Po ciąży nie mogę wrócić do swojej wagi .Ulotkę... Gosiak Klubowa fryzura (1) Jestem bardzo zadowolona !!! Wystarczylo powiedziec co sie chce i fryzjerka... Gosia Fryzjerstwo ****BARDZO POLECAM**** (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug fryzjerskich bardzo mily usmiechniety... Asia T. ... (1) Uważam, że salon troszke zaniedbał swoje obowiązki ... To prawda lampy w... ;D Jestem stałą klientką (1) chodzę od dawna do pana Radka na masaże. Najpierw głowa w chmurach a teraz... Marta Salon na 6! (1) Dziewczyny! W salonie Evinion znajdziecie naprawdę piękne i niespotykane... OT :) jest super (1) Dostałam w prezencie zabieg na dłonie kawiorowy. Zabieg godny polecenia, tak... zadowolona SAVEETAT RULEZZZ! :) (1) Wczoraj kolejny raz odwiedziłem Krzyśka i kolejny raz się nie zawiodłem -... Alex Omijać z daleka (1) Prowadzenie działalności przez tą panią pod nazwą mfzdrowie, bio kolagen i... Alicja Polecam (1) Szczerze, Kikada to najlepsze solarium na jakim byłam. Może i ceny nie są za... Malina profesjonalnie i pieknie.. (1) Do Ani Szymczak , L'Arte trafiłam zrozpaczona doświadczeniami próbnych... Anna