; ) (1) Jestem stałą klientką od kilku lat. Uważam, że zarówno salon jak i obsługa są... KĘDZIOR Najlepsze paznokcie jakie miałam! (1) Byłam u Pani Moniki już kilkakrotkie i robi ona przepiękne paznokcie żelowe!... Magda Sz. POLECAM -świetna, sprawdzona osoba (1) W styczniu brałam ślub, malowała nas Pani Ania Stykała, coś wspaniałego.... Radka
bomba!!! (1) świetna sprawa;) masaż - mega profeska, atmosfera - rewelacja, miło,... justa coś wspaniałego;) (1) profesjonalny, rewelacyjny masaż, masują prawdziwe Tajki i Taj;) miła... katarzyna Salon swietny ale p.Krzysztaf nie (2) Salon pieknie urzadzony .Wczesniej strzygła mnie p. Angelika byłam bardzo... ona Szczególnie polecam. (1) Korzystam od samego początku. Szefostwo bardzo miłe i przyjaźnie nastawione... Kajka pakiet czekoladowy!!!! (1) sssssuper!!!!!!! polecam!!! anna Nigdy więcej tam... (1) Beznadziejne strzyżenie! Brak polotu, nieumiejętność doboru fryzury i... Monika Beata - opinia (1) Serdecznie polecam salon URODA wszystkim, którzy chcą zadbać o swoją cerę,... Beata polecam (1) Obsługa naprawdę super jestem stałą klientka od początku istnienia salonu.... stworek Polecam panią Magdę! (1) Dziewczyna ma talent, wyobraźnię, potrafi doskonale strzyc. Po Jej... Kasia Marcin - opinia (4) Polecam jak najbardziej tą churtownie. Obsługa z którą miałem i mam styczną... Marcin salon godny polecenia :) (1) Odwiedziłam nie jeden salon w Trójmieście, ale żaden nie wywarł na mnie tak... keiko Polecam (1) Solarium jak najbardziej polecam świetna obsługa mile panie łózka sa... klientka Emilia - opinia (1) Każdy zabieg lub usługa w salonie kosmetycznym "URODA" , której się poddałam... Emilia Fachowo, solidnie, za przystępną cenę (1) Polecam! Suknia ślubna, którą uszyłam w tej pracowni wykonana bardzo... Dagmara Mikoś Great kids clothes (1) Disovered this shop when visiting in February....great value, trendy clothes... Dublin Super..:) (1) Polecam..super masaż,rzęsy oraz extra fryzjer!! Monika straszne co mi zrobiono z brwiami (2) poprosiłąm o nie naruszenie lini brwi i depilacje woskiem tylko tzw. meszku... agnieszka