superek (1) Jestem stałą klientką tego salonu, od dobrych kilku miesięcy chodzę na cięcie... nenek ROZCZAROWANIE (1) Zachęcona nowoczesnym image salonu, robiącą wrażenie stroną internetową oraz... zila kitka79 - opinia (1) Jestem klientka salonu urody Gabriel od jakiś 2 lat. Długo trwało zanim... kitka79
Zadowolona:) (1) Niecały tydzień temu skorzystałam po raz pierwszy z wizyty w tym salonie i... Marta C. goss2008 - opinia (1) urządzone w dobrym klimacie miejsce gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... goss2008 Nie masz pomysłu na swoje włosy? To już nie problem... (1) ...zadzwoń i umów się do Pana Krzysztofa!!! Może będziesz musiał(a) uzbroić... M&M gorąco polecam (1) Jjestem stałą klientką pracowni , pomieważ jak do tej pory nie spotkałam sie... Joanna G. a ja wiem swoje (1) pracowała tam pani iza i była miłą i dokładną osobą poprawiała strzyrzenia... ola ... (1) Generalnie Obsługa dobra :P . Mam tylko prośbę byłem dzisiaj zobaczyć jakie... Krzysiek Polecam (2) Szczerze polecam paznokietki w tym salonie, dzięki Pani Ani mam śliczne,... Alicja Same zaskoczenia! (1) Dostałem zaproszenie na masaż tajski klasyczny... Choć byłem nastawiony... M.M. Bardzo mi sie podobalo. Jestem teraz stalym klientem (1) Przyszedlem z rwą kulszowa - i tzw dyskopatia, co sie okazalo - wcale nie... Janek masakra (1) Obsługa fatalna, niby do 21, a już o 20.30 smętne miny i jakieś uwagi:/ lampy... pati Polecam (1) Miła profesjonalna obsluga, niesamowity klimat na pewno skorzystam jeszcze... Joanna POLECAM (1) fachowa obsługa, relkasujący klimat, niespodzianki..... Po mikrodermabrazji... Dorota Polecam za wyczucie stylu Klienta (1) Pierwsza wizyta styczeń- chciałam ściągnąć nieudany kolor. Odradzono mi... Dorota bardzo przeciętnie (1) bardzo przeciętnie Anna Pazurki (1) Moja współpraca z Basią zaczęła się przeszło rok temu. Poleciła mi ją... Dominika S. Polecam (1) Polecam manicure i pedicure. Czas spędzony w gabinecie był bardzo przyjemny.... Dorota Bardzo profesjonalnie (1) Moja pierwsza wizyta w salonie była bardzo miłą odmianą. Już na wstępie... Mariia