Wszystko ok!!! (1) Odwiedziłam ten salon urody po raz pierwszy i jestem oczarowana. Na pewno... kasiula gorąco polecam (1) Skorzystałam w tym gabinecie z zabiegu mikrodermabrazji. Jestem bardzo... Iza Stopińska K - opinia (1) Do salonu chodze od okolo 6-7 lat, scinalo mnie juz pare fryzjerek. Moje... K
Omijajcie ten punkt!!! (1) Omijajcie ten zakład!!!!!!!! do niedawna byłam ładną blondynką. Fryzjer... stelinka Depilacja (2) Miałam przyjemność byc tam u kosmetyczki na zabiegu depilacji. Wszystko ok,... Ania Miłe i fajne panie (1) Miła atmosfera i w ogóle przyjemnie. Taki fajny mały zakład. Byłam zasowolona... Ania Generalnie OK (1) polemm szybka miLa i s****na obsLuga Jolanta super fryzurka która olśniłaa wszystkich (1) po raz pierwszy się wybrałam o tego salonu i nie żałuję. Pan Grzegorz robił... zachwycona klientka ..... (2) witam, z przykroscia nikomu nie polecam solarium . Solarium jest nie... klijent troszke sie zawiodlam (3) jesli chodzi o izyde to zaskoczyla mnie pani kosmetyczka mowiac ze kwasy AHA... mariola STUDIO URODY NA 6! (3) JESTEM STAŁĄ KLIENTKĄ IZYDY, KORZYSTAM ZARÓWNO Z ZABIEGÓW NA TWARZ JAK I Z... KLIENTKA Z CENTRUM w sumie opinia przeciętna , solarium czas na nowe lampy , ceny normalne stosowne do jakosci opalania (3) w sumie opinia przeciętna ,w solarium czas na nowe lampy , ceny normalne... sungirl GORĄCO POLECAM!!!!! (2) Bardzo gorąco polecam Studio Izyda, sama korzystam z usług obu miłych i... Monika z Chwarzna Fryzjerka - pani G. -STRZEŻCIE SIĘ! (1) Znajomi ostrzegali mnie przed fryzjerką - panią G. Wszyscy narzekali i... załamana Miło i profesjonalne (1) Bardzo miła obsługa chętna do udzielania wszelkich odpowiedzi, salon oferuje... Monika Polecam ! (1) Profesjonalne podejście do klienta, wiele cennych rad i wskazówek, jednym... A POMOC PO PORODZIE UDZIELONA!! (1) BARDZO POLECAM TEN SALON KOSMETYCZNY!!! PANI GABRYSIA PO PORODZIE POMOGŁA... PANI DOKTOR Profesjonalność (1) Najważniejsza,to odpowiedzialność, za to co się robi i czujne oko tego, ktory... Frecia Moja ulubiona wizażystka :) (1) Miałam okazję wielokrotnie współpracować z p. Magdą. Zawsze polecam ją moim... Ślub Doskonały Coś strasznego :| (1) Kilka dni zastanawialam sie do jakiego fryzjera we Wrzeszczu sie udac na... Emilia