POLECAM (1) fachowa obsługa, relkasujący klimat, niespodzianki..... Po mikrodermabrazji... Dorota Polecam za wyczucie stylu Klienta (1) Pierwsza wizyta styczeń- chciałam ściągnąć nieudany kolor. Odradzono mi... Dorota bardzo przeciętnie (1) bardzo przeciętnie Anna
Pazurki (1) Moja współpraca z Basią zaczęła się przeszło rok temu. Poleciła mi ją... Dominika S. Polecam (1) Polecam manicure i pedicure. Czas spędzony w gabinecie był bardzo przyjemny.... Dorota Bardzo profesjonalnie (1) Moja pierwsza wizyta w salonie była bardzo miłą odmianą. Już na wstępie... Mariia Zadowolona (2) Jestem bardzo zadowolona z tatuażu jaki sobie u nich zrobiłam, Daniel... Kama Na plus! (1) Podziękowaniia i pozdrowienia dla Pana Sławka. Wszystko rewelacyjnie, miło i... Maciek S. Goąco polecam. (1) Bardzo miła,fachowa obsługa.Efekty wspaniałe,33cm,5kg stracone.Bardzo... ID 4436 Tam warto zrobić paznokcie. (1) Super salon przemiła obsługa.U Pani Gosi robię paznokcie już 10 lat jest... magdalena WSZYSTKIM POLECAM (1) Wszystkim będę polecać to miejsce, byliśmy z mężem zachwyceni, spędziliśmy... Dorota Fachowo, skutecznie, miło (2) Prawie dwa lata męczyłem się z dolegliwością stawu łokciowego i dłoni. W... Mariusz super (1) miła, profesjonalna obsługa :) efekt zachwycający :) POLECAM !!!!!!!!!! monika co za bzdury (1) to od razu widać, ze osoby które piszą te rzeczy nie mają pojęcia o... zadowolona mama peeling midałowy (1) Po zabiegu zdecydowana poprawa stanu skóry.Namówiła mnie na to pani Magda... Aga Gorąco polecam!!! (1) Przez wiele czasu szukałam salonu, do którego wchodzę i od razu jestem... Majka Pierwsza wizyta i strzał w 10-tkę (1) To była moja pierwsza wizyta - jakże zaskoczona byłam, kiedy Pani Daria... Magda Ave Marta :) (2) przyjemna,domowa atmosfera.Pyszna kawa i,co najważniejsze miła... Eliza ocena obsługi (2) Bardzo bardzo niemiła obsługa klientów na miejscu. kiedyś była inna!!!!!!!... niezadowolona Zdecydowanie polecam ! (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Świetny kontakt z klientem. Po raz pierwszy... Milena