Emilia - opinia (1) Każdy zabieg lub usługa w salonie kosmetycznym "URODA" , której się poddałam... Emilia Fachowo, solidnie, za przystępną cenę (1) Polecam! Suknia ślubna, którą uszyłam w tej pracowni wykonana bardzo... Dagmara Mikoś Great kids clothes (1) Disovered this shop when visiting in February....great value, trendy clothes... Dublin
Super..:) (1) Polecam..super masaż,rzęsy oraz extra fryzjer!! Monika straszne co mi zrobiono z brwiami (2) poprosiłąm o nie naruszenie lini brwi i depilacje woskiem tylko tzw. meszku... agnieszka A.B. - opinia (2) Niestety nie dość że tatuaż w środku nie został dokładnie wypełniony, to... A.B. Warto zadbać o swoją figurę (1) Oferowane przez Salon zabiegi z całą pewnością wpływają na ukształtowanie... wierna klientka Zadowolona klientka:) (1) Z usług salu skorzystałam po raz pierwszy. Jestem bardzo zadowolona, Panie,... Marta miła atmosfera, wykonanie perfekcyjne! (1) Witam serdecznie! Bylam 2x na make-up'ie u Pani Aleksandry...i zamieniła mnie... Katarzyna Polecamy. (1) Jesteśmy stałymi klijentkami tego salonu ze względu na Panią B. :) Wspaniała... Beti i Małgosia zadowolona klientka - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu ponieważ pani tam pracująca... zadowolona klientka jestem zadowolona (1) Długo szukałam dobrego gabinetu kosmetycznego aż w końcu koleżanka poleciła... Alicja super (1) Doskonały ,profesjonalny salon fryzjerski ,takiego fryzjera szukałam .... Kamila K Problem wrastającego paznokcia (1) Do Pani Sylwi trafiłam po przeszukaniu forum - potrzebowałam dla starszej... Ika suer! (1) Byłam tam dzisiaj i nabyłam moją wymarzoną;) jestem bardzo zadowolona- panie... andzia :))))) (1) Szczerze polecam salon, dziewczyny są super, otwarte, miłe i bardzo dobre w... Zadowolona Naprawde polecam! (1) Byłam na zwyklym masazu relaksacyjnym a klimat panujacy w Day Spa sprawil ze... Judyta POLECAM!!! (1) Polecam ten gabinet, zabieg miałam bardzo profesjonalnie wykonany. Obsługa... Dorota Cudowna Pani Magda :) (1) Chodzę do Pani Magdy na farbowanie! Jest super! Potrafi rewelacyjnie dobrać... Agata polecam wszystkim (1) tanio buty, duże wyprzedaże w porównaniu z innymi sklepami, dobry kontakt,... lina