zdecydowanie polecam (1) dostalem prezent od żony na urodziny, wybralem masaz u pana Radka. Oprocz... Jan Polecamy (1) jest ok Andrzej OK (1) tam jest naprawdę bardzo fajnie, pani jest bardzo sympatyczna i... Małgoś
salon anna- NIE POLECAM!!! (1) Chciałbym przestrzec wszystkich facetów, którzy planują tam się wybrać.... Junior teraz tylko na zapałkę (1) Po koloryzacji w tym salonie po raz pierwszy od długiego czasu wypadają mi... Edyta Chodze regularnie (1) jestem stałą klientką i naprawde jestem bardzo zadowolona i moge polecic.... Kasia polecam (1) Studio oferuje dobre usługi na wysokim poziomie. Ich skuteczność jednak... Ewa Jestem na TAK :) (1) Przyznaję - próbowałam dodzwonić się do innego fryzjera. Ponieważ nie byli... zakręcona Strzyżenie męskie u Damiana (1) Od kilku lat chodzę na strzyżenie do Damiana. Zawsze jestem zadowolony i z... Tomek GORACO POLECAM! !!!!!! (1) Szczerze polecam ten w pełni profesjonalny gabinet masażu. Korzystałam w nim... Maja - opinia (1) Bardzo mila obsługa i godne strzyżenie. Z pasją i z polotem ! (1) Drogie Panie, nie sposób nie podzielić się swoja opinią po tak udanej... Magdalena Brak profesjonalizmu (1) Jakość usługi mierna. Rozumiem, że pewne rzeczy są kwestią gustu, ale włosy... M. Cudotwórcy!!! - polecam!!! (1) Ponad rok temu moja przyjaciółka widząc jak jestem załamana kolorem i stanem... Kamila Polecam (1) Od lat jestem stała klientka salonow w gdyni , ale to co mnie spotkało w... Daga Jestem zaskoczona profesjonalizmem... (1) Skorzystałam z usługi pedicure i jestem zachwycona! Pełen profesjonalizm i... Anna FATALNA OBSŁUGA (1) Chcialam kupic korektor Pani ktora mni obslugiwała miala fatalne podejscie... basia Polecam (1) Myślę że wystarczy jedno zdanie JESTEM ZACHWYCONA. Kosmetyczka u której byłam... Małgosia dziękuję (1) chciałabym podziękować gorąco za wybór pięknej sukni. historia krótka- na... gosia Zmiana! wow :) (1) Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty w salonie! :) Dominik przeszedł... Edyta