Naprawde fajne solarium (1) Czytam te wszystkie opinie i sie nie zgadzam,do sun city chodze od paru... stała klientka Było dobrze teraz niekoniecznie (1) Witam Przechodząc zawsze odlądałam jak wyglądają fryzjerki zawsze pięknie... oliwka Morenaaaaa (1) Morena jest the best. Jest taka pani ktora pracuje dlugo ,marlena,i taka w... natalie
po prostu profesjonaliści !!! (1) co tu dużo pisać.. rewelacja! Trzeba się wybrać i przekonać osobiście...... eva Zabieg antycellulitowy (1) dla proby udalam sie do Pani Justyny na na masaz antycellulitowy i juz po... Kasia SUPER ;] (1) Zrobiłysmy sobie kolczzyki z koleżanką.Obsługa fantastyczna,nic nie... Klaudiaa :) (1) Bardzo podoba mi się klimat jaki panuje w tym Solarium. Łóżka są bardzo... Iwona POLECAM !!! (1) Świetny salon, świetna obsługa, miła atmosfera!!! :) Każda z was powinna być... Aneta dot, wypowiedzi XI wiek (1) kochaniutka w XI wieku to nawet nie marzyli o czyms takim jak solarium.... lucyna budzinska k.untercshuetz - opinia (1) jest ok. nie mam uwag k.untercshuetz polecam na jakiś czas (2) Witam, byłam stałą kilientką przez ponad 3 lata. Z początku zachwycałam się... była klientka UWAGA ! ! ! Nie polecam ! ! ! (4) Niestety po wizycie w Studio Szymon - tak zachwalanym przez piszące tu... Nieusatysfakcjonowana klientka jestem pod wrażeniem (1) Witam, moje doświadczenie z tym salonem fryzjerskim jest jak najbardziej... Agnieszka fryzjerek :) (1) Byłam u fryzjerka z dziećmi . Bardzo sympatyczna atmosfera . Przyjazne... mama3 beata - opinia (1) Krzysiek zrobił mój pierwszy tatuaż. Nie spodziewałam się że będzie aż tak... beata Polecam 100 % zadowolenia :) (1) Pani Maryla hmm… nie wystarczyłoby miejsca na tej stronie żeby wypisać... zadowolona :)))) (1) W Hair galery byłam pierwszy raz. Dostałam info od koleżanki, że pracuje tam... mała zadowolona (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Panie zwsze miłe i uśmiechnęte. Tak trzymać D. Polecam .. (1) Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Agnieszka ID4240 Szczerze polecam SalonKamila Cesarskiego (1) Szczerze polecam salon pana Kamila .Jestem klientką tego salon od kilku lat... Anna Ostrowska