zadowolona (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Panie zwsze miłe i uśmiechnęte. Tak trzymać D. Polecam .. (1) Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Agnieszka ID4240 Szczerze polecam SalonKamila Cesarskiego (1) Szczerze polecam salon pana Kamila .Jestem klientką tego salon od kilku lat... Anna Ostrowska
Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalnie , przystępne ceny i oczywiście przemiła obsługa:) Paulina TAK TAK TAK (1) Najlepsza fryzjerka jaką znam to Pani Magdalena. Jest mistrzynią w tworzeniu... Karolina prawdziwy relaks (1) Zabiegi u pani Zuzanny są wyjątkowe, profesjonalne, relaksujące i przede... Bep Kamila - opinia (1) Polecam. Bardzo miłe Panie, które szukają idealnej sukienki, dopasowują do... Kamila Duży pozytyw (1) Pierwszy raz skusiłem się na opalanie w solarium,z namowy koleżanki właśnie w... Adam POLECAM!!! (2) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam salon M&M Lademann. Gorąco polecam!!! Marlena Salon dla osób nie lubiących zmian, stonowanych, mających duuużo wolnego czasu. (2) Długo zastanawiałam się, czy wyrazić swoją opinię na temat salonu. Państwo... Magda superaśnie (1) Od kilku tygodni zaczęłam tam przychodzić i nie zmianiam tego salonu... Moni pełnej profesjonalizm!!! (1) Witam, polecam ten salon wszystkim, którzy mają za sobą niemiłe doświadczenia... Baśka Relaks gwarantowany :) (1) Polecam osobom ktorzy mają ochote sie zrelaksować i odprężyć.Powiem szczerze... kasia Rewelacja (1) Szyłam u Pani Anny sukienkę dla córki na studniówkę. Sukienka była szyta ze... Ola Wielka ulga dla obolałych pleców!!! (2) Masaż tajski jest pierwszym, jaki przyniósł ulgę dla moich wiecznie obolałych... Olga Uwaga! Ten masaż uzależnia ;)))))))))) (1) Uwielbiam masaż tajski w Gdyni na Starowiejskiej! Tak bardzo, że aż czuję... Kaśka Dziekuje (1) Pani Ela zrobila mi piekny makijaz na moj slub:))) To bardzo fachowa i... Joasia Fryzjerka Emilka (1) Pragnę polecić wszystkim fryzjerkę Emilkę, profesjonalna obsługa, zawsze... Sylwia SYLWESTER (1) na sylwestra wybieralam sie na bal dziewczyny ze swiata alicji zajely sie mna... lucyna budzinska gorąco polecam (1) Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami. Dodam tylko, że włosy warto... gos