polecam (1) jestem bardzo zadowolona z usługi a w dodatku ceny są niskie porównując z... klientka rewelacja! (1) Przede wszystkim super miła i profesjonalna obsługa! Na pewno będe wracać tam... Klientka szkolenie! (1) super szkolenie w Hiszpani!dzieki za swietna zabawe i super szkolenie!... Basia
BEZNADZIEJA, DNO, ŻENADA (2) ..... kto tam był chociaż raz - na pewno nie wróci. Ja udałam się tam wczoraj... Monika Rewelacja;) (1) Dziś Pan Paweł założył mi klamry na wrastające paznokcie, jestem bardzo... Karolina BARDZO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych w Gabinecie Kosmetycznym... Karolina Dziękuję (1) Malwinko, Mój Mistrzu Grzebienia i Nożyczek :) Dziękuję Ci za kolejną moją... Iv JESTEM POD WRAZENIEM ... (2) Skorzystałam ostatnio z usług tego salonu na Fikakowie i muszę przyznać że... xx Super :) (1) Wybrałam się do salonu z nastawieniem, że na pewno nic ciekawego nie znajdę.... D. Warto :) (1) Salon malutki, ale przytulny i ma swój klimat. Panie bardzo uprzejme, zawsze... D. Wojtek - opinia (1) Byłem i oprócz profesjonalnej obsługi fryzjerskiej ugoszczono mnie również... Wojtek Wielkie rozczarowanie (1) Strona internetowa sklepu i firmy piękna, tak samo jak sukienki tam... Ika Za daleki termin... (1) Salon odwiedziłam w grudniu 2009 roku.Nie przymierzyłam ani jednej sukni bo... Ika Polecam (1) Byłam w gabinecie Wenus na założenie klamer drutowych. Zabieg wykonany... Szkotka Pani Wiesia to świetna fryzjerka :) (1) Strzygła mnie jeszcze kiedyś w salonie Bogna we Wrzeszczu i też byłam... marla rewelacja (1) Trafiłam do p.Julity własciwie przez przypadek,z fryzurą i kolorem koszmar po... Gosia rewelacja (1) SPA w środku miasta!!!!!! nowoczesne zabiegi, kosmetyki, miła atmosfera,... Delles Sukienka komunijna (1) Witam właśnie zakupiłam sukienkę komunijna oraz dodatki,jestem bardzo... Beata Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej wizyty w salonie:) Pani Magda spisała się na... Magda W porównaiu z innymi - nie ma porównania ! (2) Od 2 lat korzystam z Waszych zabiegów. Z ciekawości, chcąc porównać z... Aldona