naprawdę super (1) byłem klientem działu męskiego. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Jacek POZYTYWNIE ! (1) POLECAM TEN SALON-MIŁA PROFESJONALNA OBSŁUGA-NO I PRZEDE WSZYSTKIMSKUTECZNE... MICHAEL Jestem pod dużym wrażeniem (1) Odbyłyśmy tam niedawno pierwsze ścinanie mojej 2-letniej córeczki. Warto... Wiola
Indywidualny kurs wizażu (1) Wszystkim którzy zastanawiają się nad uczestnictwem w kursie wizażu polecam... Iza F. Polecam wszystkim paniom! (1) Na początku grudnia zafundowałam sobie przedłużanie rzes a teraz byłam na... Ania Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i asortymentu w tym salonie. Sukienki są... Madzia SUPER (1) SUPER jestem bardzo zadowolona z usług Pani Lilii makijaż który został mi... Grażyna W Świetne miejsce (1) Miejsce warte polecenia. Przyjazna atmosfera. Profesjonalne podejście do... bukamila Rewelacja! (1) W ofercie szczególnie zainteresował mnie masaż na cztery ręce. Pozytywnym... Mariusz Obsluga (1) Solarium naprawde ok ale mysle ze wlascicielka powinna sie zastawnowic nad... Paulina Polecam (1) Profesjonalna i szybka pomoc przy schodzącym i wrastającym paznokciu bez... zadowolony klient ZACHWYCONA (1) Jestem zachwycona obsługą !! spędziłam tam 1.5 godziny w bardzo miłej... Del Masaż super ale... (2) Co do masażu to jest naprawdę wyjątkowy i wszystkim go polecam, natomiast co... Agata dm - opinia (2) Suknie są i za 2700 i za 7200. ale rzeczywiście są inne!!! dm rewelacja (1) Panie bardzo miłe, świetnie obsługują i doradzają. Jak dla mnie... karola24 Super (2) Byłam dziś w salonie obejrzeć suknie.Nie byłam umówiona, nie wiedziałam co... Magda Karolina - opinia (1) Super klimat, pani Aneta zawsze w super humorze. Tak jak pani Monika. Już mam... Karolina Pan Dominik (1) Zawsze korzystałam z fachowej ręki Pana Darka ale ostatnio wpadłam w ręce... Aga Pestka Godna polecenia (1) Jestem mozna już powiedzieć stała klientką p. Moniki. Jestem z reguły bardzo... Ola !!! (1) Prawdziwi artyści... Polecam!!! Następny raz, tylko tam!!! Karla