Super!!!! (1) Super!!!! Piotr Najlepsza Styliska Paznokci! (1) Polecam gorąco korzystanie z usług Kasi! Pełen profesjonalizm, ogromna... Agnieszka D. Marta - opinia (1) Polecam Panią Elę! Czas z nią spędzony był lekcją, a nie tylko wykładem co... Marta
rewelacja!!! (1) Serdecznie polecam salon red rose, właśnie tu znalazłam swoją wymarzoną... Anna z Gdańska :) (1) POLECAM ANIA Nie polecam osobom wymagajacym komfortu (1) Mila obsluga ale wyposazenie I komfort kiepski niestety Mika Zdecydowanie polecam ! (1) Wszystkim Paniom, które wahają się, czy skorzystać z usług salonu Bailine,... Joanna ID 4320 Młody, zdolny i profesjonalny ! (1) Z polecenia wybrałam się na wizytę do Pana Dominika. Mam dosyć trudne włosy,... Kamila Polecam (1) Bailine to swietny sposob na tracenie kilogramow. Odpoczywajac i czytajac... ID 4380 Ostrzegam przed tym salonem!!!! (4) Uwaga!!! Ostrzegam wszystkie Panie przed tym salonem!!! Zamowilam suknie w... Sofia POLECAM!!!! SUPER WYPOCZYNEK!!! (1) Skorzystałem z koreańskiego łóżka i sauny na podczerwień, po prostu coś... Marcin masaż (1) Byłem ostatnio na masażu - prezent od żony na świeta - u pana Radka.... Tomek śliczne zdobienia (1) Jestem klijętką tego saloniku zawsze mam śliczne bardzo ładnie ozdobione... Lenka super! (1) wszystko na najwyzszym poziomie,jestem mile zaskoczona,napewno wroce i polece... sani REWELACJA! (1) Od lat jestem klientka salonów pieknosci ale to co mnie spotkało w Evicie... Małgosia MEGA ZADOWLONY Klient :) :) :) (1) Z czystym sumieniem poleciłem znajomym mogę również polecic też i wam ten... Tomek Jestem bardzo zadowolony!! (1) wszystko na wysokim poziomie ...!!.POLECAM TOMEK nie polecam (2) przed wizyta czytalam opinie na stronie internetowej.... niestety moja wizyta... klientka Zawsze wychodzę zadowolona. (1) Dziwia mnie komentarze poniżej zwłaszcza, że korzystam z usług tego zakładu... Joszka wyjątkowe miejsce (1) Niesamowity gabinet, przepiękny, profesjonalizm na każdym kroku, a ceny... Agnieszka