Urocze miejsce do spędzania "Twoich chwil" (2) Witam, jako stała klientka, od chwili uruchomienia gabinetu "Twoja... Grazyna Pawlisz ***Ekstra Zaproszenie*** (1) Dostałam zaproszenie do salonu na zabiegi na swieta w prezencie. To był... JB Hair Galery (1) Szymon w swoim fachu jest najlepszy, nożyczki w jego ręku to czysta poezja, a... Stały klient
rewelacja!! (1) obsluga na najwyzszym poziomie , przystepne ceny, swietna lokalizacja;) same... agnese_gda beata s. - opinia (1) !!! SUPER EXTRA !!! Założyłam żel w salonie na Zaspie przez Panią... beata s. Jestem jak najbardziej na TAK :) (1) jestem bardzo zadowolona z usług polecanych i wykonywanych przez Państwa... Małgorzata polecam (1) Polecam ten salon, byłam pierwszy raz po usłyszeniu wielu dobrych opinii o... Justyna Opinia (1) Bardzo polecam to studio, super obsługa, fantastyczny klimacik. To jest moja... Justa Ania - opinia (1) Ja jestem bardzo zadowolona z salonu Tiffi , usługi są wykonane... Ania małgosia - opinia (1) jestem stałą bywalczynią w salonie viva i korzystam z usług kosmetyczych. Za... małgosia Polecam Innym !!!!! (1) Jestem mile zaskoczony i za to wielkie uznanie. Gabinet Guerlain w obecnej... Jan SUPER! (1) Bardzo dziękuję za świetny makijż,który trzymał się całą imprezę(tak jak... Klusencia Doskonały standard i obsługa. Jestem na tak :) (2) Miałam robione: odchudzanie (stymulacja, ultradźwięki i fale) i zmarszczki... Anka Gron Jestem zadowolona (1) Spodziewałam się osiedlowego fryzjera, okazało się inaczej, skorzystałam z... oliska GODNE POLECENIA (1) Obsługa super-miłe Panie,zawsze służące pomocą. Ładnie i szybko robione... Dorota POLECAM GORĄCO (1) Mieszkam w Orłowie od lat i od lat nie było tam profesjonalnego salonu odnowy... mile zaskoczona Polecam hiperalergiczne body z włókna bambusowego (1) Polecam Mrówkę, szeroki asortyment, piękne bodziaszki dla maluszków.Każda... Joanna Samulczyk Dobry mały salon :) (1) Pojechałam tam przed sylwestrem wcześniej, dzwonilam do wielu salonów i... beata SZUKAM PANA ROBERTA!!! PANIE ROBERCIE PROSZĘ SIĘ ODEZWAĆ! (3) Dzisiaj chciałam umówić się na wizytę tradycyjnie do Pana Roberta. Ku mojemu... Natalia Juvena - nie polecam (4) Mają strasznie dużą marżę narzuconą. Miła obsługa - tylko da wybranych... klientka