Dobry mały salon :) (1) Pojechałam tam przed sylwestrem wcześniej, dzwonilam do wielu salonów i... beata SZUKAM PANA ROBERTA!!! PANIE ROBERCIE PROSZĘ SIĘ ODEZWAĆ! (3) Dzisiaj chciałam umówić się na wizytę tradycyjnie do Pana Roberta. Ku mojemu... Natalia Juvena - nie polecam (4) Mają strasznie dużą marżę narzuconą. Miła obsługa - tylko da wybranych... klientka
Polecam (1) Pierwszy raz z mojej łysej głowy, ktoś zrobił arcydzieło. Polecam innym panią... Krzysztof Szczerze polecam ! ! ! (1) Z usług fryzjerskich salonu korzystałam kilkakrotnie, zawsze u pani Darii.... Anna Polecam!! (1) Polecam! Sid i Zappa to mistrzowie w swoim fachu, super kolory, dokladne,... Marcin Mało jest takich przyjemnych miejsc jak to ... :) (1) Z wielką przyjemnością wraca się do miejsc, w których się tak wyjątkowo... Hania rewelacja!!! (1) jestem bardzo zadowolona za każdym razem jak wychodzę z tego salonu!... Ania Relaks na najwyższym poziomie :) (1) Byłe, sprawdziłem i wracam co jakiś czas. Wraz ze mną kilku moich znajomych.... marek Zostanę stałą klientką (1) Do Pana Zbyszka trafiłam z polecenia zaufanej osoby i nie zawiodłam się.... Magda Zdecydowanie na tak :) (1) Korzystamy z solarium co tydzien,zawsze jestesmy miło obsłużeni przez... usmiechnieci klienci. polecam (1) wykonywalem usluge w tym zakladzie, wykonanie bardzo dobre, fachowa obsluga,... Tomasz Kusmierczak REWELACJA (1) od kilku lat robię paznokcie, jednak dopiero kiedy trafiłam do p.Doroty moge... beata Polecam;] (1) Chodze do tego salonu jakiś czas ,jestem wybredną klijętką i często... paula Polecam wszystkim ten profesjonalny salon!!! (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług pani Dorotki. Słucha uważnie jakie mam... Beata Ania Kowalska - opinia (1) Bardzo polecam usługi kosmetyczne Calmii. Sama korzystałam z zabiegu... Ania Kowalska Tak, tak, tak (1) Super miejsce. Pełen profesjonalizm. Chodze do pani Moniki stała klientka WSPANIALE !!! (1) Wspaniale !!!!! Elena wykonała mój makijaż na ślub oraz do sesji zdjęciowej... Hanna & Jack Amatorka !!!! (2) Paznokcie nie przetrwały 4 dni ...Materiały kiepskiej jakosci!!!!Paznkocie... Gdx zdecydowanie tak (2) Bardzo polecam wszystkim Paniom. Zamówiłam już sukienkę i jestem bardzo... magda