Polecam (2) Profesjonalnie i sympatycznie. Pani, która ścinała mi włosy tego dnia, bez... Dela ELŻBIETA (1) SKORZYSTAŁAM Z ZABIEGU FOKUS RF NA TWARZ, ZABIEG TRWAŁ 1,5 GODZINY,ALE PRZY... ELŻBIETA MEGA ZADOWOLONA (1) Bardzo polecam kożystanie z usług u Pani Aldony. Dokładnie wysłuchała tego... klientka
bardzo zadowolona!!! (1) w salonie u Pana Romana byłam w poniedziałek... odczekałam kilka dni do... h11 Super salon (1) Witam. Polecam wszystkim zestresowanym i zabieganym. Sama jestem wiecznie... Mariia Pełen profesjonalizm! (2) Miejsce godne polecenia wszystkim osobom ceniącym profesjonalną obsługę i... Dominika Pozytywna Zmiana! (1) Zdecydowałam się na odważną zmianę. Rafałku fryzurka jest Super! Dzięki! Gosia OLA - opinia (1) bardzo fajny klimat i masazysta :) goraco polecam usugi p. Bartka :) OLA EXTRA :-) (1) -ZAWSZE TRAFNA DIAGNOZA NA POTRZEBY SKÓRY I DOBRANIE ODPOWIEDNICH ZABIEGÓW... WIOLETTA Zdecydowanie TAK:) (1) Odwiedziłam dzisiaj kosmetyczkę drugi raz (w ciągu miesiąca) i zdecydowanie... Karo marta - opinia (1) dziś po raz kolejny skorzystałam z usług tego salonu i po raz kolejny jestem... marta coś dla mam z małymi dziećmi :o) (2) jestem zadowolona z usługi, fryzura prosta do ułożenia, a na tym bardzo mi... marlena Polecam !! :) (1) Pierwszy raz byłam w tym salonie i jestem w pełni zadowolona. Profesjonalna... Miki 2777 Polecam innym (1) Lampy na dolnych łóżkach bardzo fajne mocne i opalają polecam także tubę.... Magda Polecam ! (1) Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Agnieszka ID 4240 Njalepszy! (1) Polecam - Szymon zrobi na głowie mega szał i zaprowadzi pełne opanowanie i... Kasia Profesjonalizm (2) Bylem klientem pani Beaty i wyszedlem bardzo zadowolony, choc nigdy bym nie... Marek Tak sobie z asortymentem (1) obsługa na 5 ale ceny i asortyment 2+ wiocha taka troszkę ;/ jeansy dla... Tomi SUPER!!!!POLECAM!!! (2) Pani Lucyna jest wspaniałą osobą i profesjonalistą w swoim fachu.Potrafii... Aśka UWIELBIAM TEN SALON !!! (1) Po pierwszej wizycie jest baaardzo pozytywnie zaskoczona. Już myslałam, że... Daria R.