Gorąco polecam (1) Witam:) 4 lutego w danym sklepie zakupiłam spodnie i 2 bluzki,z których... Monika po prostu fantastycznie;-D (2) właśnie wróciłam z salonu i napiszę tylko tyle , że znalazłam po latach... Joanka Pełen profesjonalizm !! (1) Po raz kolejny nie zawiodłam sie na pracy Krzysia.Super klimat do tego bardzo... Karola
:) (2) no cóż...jak dla mnie super, ponad dwa tygodnie temu skorzystałam z usługi... Neti Gorąco Polecam!!! (1) Lepsze niż zajęcia fitness!!! Mogę spalić to co mi najbardziej przeszkadza... Gosia polecam serdecznie (1) Fachowa, profesjonalna i kompleksowa obsługa.Indywidualne podejście do... Ewa :) (1) Polecam ten salon.Fryzury z pod ręki Ewy są rewelacyjne.Andrzej Andrzej pierwsza wizyta (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym salonie, ale jestem pewna, ze zostanę jego... anita mój ulubiony zakład! (1) atmosfera miła, ceny normalne, usługi fryzjerskie na bardzo dobrym poziomie!... marlena REWELACJA! (1) W salonie byłam po raz pierwszy. Jako, że mam dość ciężkie do cięcia włosy... Daria Mój ulubiony salon! (1) Od około 4 lat chodzę do salonu na regulację i hennę brwi wykonywaną przez... Elcia nei polecam (1) Pewnego jeszcze zimowego dnia chciałam poprawić sobie humor, weszłam z ulicy... szfetka Naprawdę polecam (1) Salon działa od niedawna i dlatego nie ma w nim wszystkich sukienek, które są... enorton Pani Ewa:):) (1) Korzystanie z usług innego fryzjera powinno być karalne:) Wszystkim, kórzy... Monika polecam polecam polecam (1) Tatuaż przerósł moje oczekiwania. Jest śliczny. Narysował i robił go Adam.... Kathy Fajne suknie i mila obsluga (1) Suknie w roznych cenach. Bardzo mila obsluga. Iza pelen profesjonalizm (1) Od wielu lat korzystam z uslug pani Doroty:) i zawsze jestem zadowolona z... C POLECAM (2) Polecam wszystkim :) Miła profesjonalna obsługa... nie trzeba tłumaczyć... Michal WYPOSAŻENIE TAK PANIE NIE (3) jestem stałą klientką od ok 2 lat, tylko i wyłącznie dlatego że ostro... MARTA POLECAM (1) Skorzystałam z usług Pani Marty. Mimo bardzo młodego wieku i moich lichych... Hania