Wrażenia (1) Byłam dzisiaj na cięciu i koloryzacji u Pani Darii. Mam krótkie włosy i chyba... Paula Najlepsze solarium ;) (4) ... Testowałem już wiele salonów z solarium ale od kiedy zacząłem chodzić do... Roberto:) z siostrą Hmmm... (2) no cóż, gratuluję pomysłodawcy projektu promocji. Otóż w moim przypadku, przy... ph
Polecam, warto (1) To była moja pierwsza seria zabiegów i jestem zadowolona. Czuję się po nich... Lila Polecam (1) Po pierwsze nie znalazłem innego salonu tak ukierunkowanego na dzieci. Salon... Mariusz Pan Krzysztof - mistrz fryzjerstwa (1) Pan Krzysztof łączy w sobie 2 wazne cechy które składają się na doskonałego... Joanna PANI IWONA :) (1) Jak najbardziej polecam Pania Iwone - kreatywna, mila, rozmowna, potrafi... Karolina KASIA - opinia (1) Warte polecenia! Super obsułga, wysoki poziom, czysto, estetycznie, sterylnie... KASIA Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco Bailine we Wrzeszczu. Po serii 26 zabiegów skóra wyraźnie... Sylwia id 4471 Kolczyk (1) Kolczyk w brwi - wszystko poszło super. Jestem zadowolona tak z efektu jak i... Oriana Super miejsce dla dzieci z fobia fryzjerska (1) Polecam-super wyposazenie i podejscie personelu! Kasia POLECAM!!! (1) Jestem klientką tego salonu od niedawna.Wcześniej chodziłam do różnych... Emilia super! (2) paznokcie pierwszy raz w życiu mam zrobione w pełni profesjonalnie!!!!jestem... ola :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Personel rzeczywiście uśmiechnięty, pani... molka Polecam!!! (1) Dla Pań relaks, w przyjemnej atmosferze, luzu i ciekawej rozmowy. Dla panów... olga wady i zalety (2) Koszystam czasem z salonu VIVA jednak po pierwsze nie podoba mi się młody Pan... Agnieszka Nie polecam (1) Bez przesady, same płatne opinie tu widze...tak nie zdąbedziecie klientów... klient 007 Polecam gorąco - udany prezent dla żony (2) Nie wiedziałem co kupić żonie z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Znajomy... Adam Pani Edyta... (1) Ostatnio skorzystałam z usługi mikrodermabrazji w tym salonie. Jestem bardzo... Teresa E.D - opinia (1) Szczerze mowiąc(w zasadzie pisząc),jest to najbardziej profesjonalny Salon... E.D