przestrzeagm (1) stanowczo odradzam, miałam tam umówione czesanie ślubne, wszystko było... kasia Cukiereckowa - opinia (1) Polecam jak najbardziej ;) Cukiereckowa POLECAM! (1) Znalazłam salon przypadkowo-kierujac się opiniami tego rankingu.Jestem bardzo... Joanna
Polecam (1) Jestem zadowolona z zakupu. W sklepie jest wiele sukienek, każda osoba... Marlena Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!! (1) lokalizacja super obsługa super ceny przystępne klimat super nawet jest... Milena moja opinia (1) jako stała klientka salonu przy ul. Karmelickiej chcę podzielić się moja... anna skorzystam ponownie. polecam (1) Jestem w zupełności zadowolona. Skorzystałam z usługi farbowania włosów.... Beata super!!! (1) Polecam z całego serca Panią Ewę. Super klimat, bezstresowo, przemiła osoba.... Julia Serdecznie polecam (1) Usługi kosmetyczne na najwyższym poziomie. Stosunek ceny to jakości... Aleksandra K. super! (1) polecam jak najbardziej, nie ważne czy fryzjer, kosmetyka czy pazurki :)... Dorota Polecam!!!! (1) polecam gorąco wszystkim kobietom które wciąż szukają swojego fryzjera Sylwia zadowolony klient (1) w salonie Trendy byłem pierwszy raz,natomiast Jakub strzyże mnie od dawna... Kris Uroda i relaks (1) Ogromna wygoda wynikająca z faktu, że pani Kasia przyjeżdża do klientki do... Magda będę stałą klientką (2) cieszę się, że miałam okazję poznać taką usługę i oczywiście P. Małgosię,... Anna Komfort i relaks!!!! (1) gabinet poleciła mi znajoma. Na początek pyszna kawka :)Przeprowadzono ze... zachwycona bardzo zadowolona (1) Witam wszystkich, zdecydowanie polecam ten salon. Dowiedziałam się o nim od... Kamila Beata_K - opinia (1) Jeśli chodzi o usługi fryzjerskie to polecam. Dziewczyny są sympatyczne i... Beata_K Jestem na tak :) (1) Wszystkim Paniom polecam ten salon. Zamówiłam już sukienkę i jestem bardzo... Joanna (Gdańsk) Tatoo (1) Witam! Robilem ostatnio 2gi tatuaz w tym salonie... na pewno na 2ch tatoo nie... Rav Ada - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona...Mąż ma umówioną wizytę na 1.06 :-) Ada