Polecam (1) Profesjonalna i bardzo mila obsluga, salon przyjemny a ceny przystepne! Iwona dla mnie bomba (1) Wreszcie udało mi się zmniejszyć rozmiar 44 na spokojne 42 bez morderczych... 4368 Małgorzata - opinia (1) Sklep znalazłam w internecie, tego samego dnia udałam sie do niego i od razu... Małgorzata
Salon kosmetyczny na najwyższym poziomie (1) Bardzo polecam Salon wszystkim wybierającym się mężczyznom do kosmetyczki.... AK Zdecydowanie warto:) (1) Na pewno tam wrócę...fantastyczny masaż i wspaniała obsługa. Pierwsza... Karolina gorąco polecam :)) (1) gorąco polecam :)) Sylwia Coś dla mnie :) (1) Na salon natknęłam się w internecie. Postanowiłam sprawdzić, czy jest... Eliza J. Perfekcyjna fryzura (1) Dziś miałam przyjemność odwiedzić pracownię fryzjersko-artystyczną Państwa... Justyna Kulpa profesjonalnie (1) Przy moim 65F (o tym F się dzisiaj dowiedziałam :)) kupić odpowiednią... Katarzyna To naprawdę działa! Bez ściemy :-) (2) Długo decydowałam się czy skorzystać z zabiegów, ważna dla mnie była... Dąbrówka zebra z klasą :) - opinia (1) Polecam, polecam, polecam!:) obsługa i klimat niesamowite. Dotarłam do... zebra z klasą :) JOANNA- fantastyczny make-up (1) Z Anią spotkałam się pierwszy raz na makijażu próbnym. Ujęło mnie jej... Sieklicka Joanna STUDIO RELAKSU (1) To była moja pierwsza wizyta i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Zabiegi... Wiesia K. cuuuudowniiiieeee!!!! (1) polecam wszystkim! pełen profesjonalizm i cudowne efekty po bhs!!! Ewka tak, tak i jeszcze raz TAK!!! (1) Moja pierwsza wizyta w salonie na Wrzeszczu i na pewno nie ostatnia! Byłam... od dziś stała klientka Paula - opinia (1) Serdecznie polecam fryzjera Jakuba !! wyczarował mi extra fryzurke a wszystko... Paula :) (1) oby wszedzie bylo tak profesjonalnie i milo jak tam. pojechallam z... g. profesjonalizm (1) Polecam wszystkim ze względu na indywidualne podejście do pacjenta. Pełna... Robert Niemożliwe stało się możliwe (1) Mieszkam w okolicy i z zainteresowaniem patrzyłam, gdy remontowano lokal na... Dorota ID 4422 Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez salon kosmetyczny:) Joanna