STUDIO RELAKSU (1) To była moja pierwsza wizyta i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Zabiegi... Wiesia K. cuuuudowniiiieeee!!!! (1) polecam wszystkim! pełen profesjonalizm i cudowne efekty po bhs!!! Ewka tak, tak i jeszcze raz TAK!!! (1) Moja pierwsza wizyta w salonie na Wrzeszczu i na pewno nie ostatnia! Byłam... od dziś stała klientka
Paula - opinia (1) Serdecznie polecam fryzjera Jakuba !! wyczarował mi extra fryzurke a wszystko... Paula :) (1) oby wszedzie bylo tak profesjonalnie i milo jak tam. pojechallam z... g. profesjonalizm (1) Polecam wszystkim ze względu na indywidualne podejście do pacjenta. Pełna... Robert Niemożliwe stało się możliwe (1) Mieszkam w okolicy i z zainteresowaniem patrzyłam, gdy remontowano lokal na... Dorota ID 4422 Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług oferowanych przez salon kosmetyczny:) Joanna pięknie urządzony zakład, ale.... (3) umówiłam się na wizytę telefonicznie, korzystając z wizytówki wręczonej mi... marlena polecam!! (1) Witam wszystkie Panie! Niestety nie kupilam tam sukienki, gdyz juz... Gosia POLECAM WYMAGAJĄCYM PANIOM (1) Polecam ten salon osobom które szukają miejsca kameralnego z miłą i... Agnieszka nie koniecznie godne polecenia (2) Pani magda i owszem, jest bardzo miła i stara się mocno jednak wiele jeszcze... a.t, AJ Wrzesień 2009 (1) Witam serdecznie. Polecam każdej zagubionej i niezdecydowanej przyszłej... Aneta Warto (1) Salon"Calmia"znalazłam prawie dwa lata temu w internecie na forum dotyczącym... Magda jestem bardzo zadowolona (1) Od paru lat jestem stała klientka salonu Antonio.Korzystam za zabiegów... Magda polecam! (2) Wszystko wporzo, chłopaki bardzo się starają, można z nimi pogadać nie tylko... Doriss Hurtowni tak - obsługa nie (1) Nie wystawiłabym tej opinii gdyby nie zachowanie ekspedientki. Sklep ma... Katarzyna RÓŻNORODNY ASORTYMENT (1) DUŻY WYBÓR PRODUKTÓW I UWAŻAM,ŻE CENY W PORÓWNANIU Z NP."MAMA I JA" SĄ O... EWA Zostałam fanką tego salonu! (1) Do salonu trafiłam za namową koleżanki, która jest stałą klientką. Trafiłam w... Zadowolona klientka Pani Malgosiu jestes THE BEST!! (1) Od kilku miesiecy zmagałam sie z bólem kręgosłupa, potem pojawiły się... Ola