pelna profeksa...nic dodac nic ujac:) (1) Bylam w paru miejscach i rozne byly efekty... u Eleny rzeski sa mega... Zadowolona Pani Tereska (1) Świetna stylistka, zawsze doradzi, pozartuje, super miła i przyjemna.... Klientka SUPER!!! (1) Jestem bardzo zadowolona. To był mój pierwszy tatuaż i fajna atmosfera w... Trzy Chińskie Literki
Polecam! (1) Chodzimy z mamą do Pani Beaty od jakiegoś czasu, za każdym razem świetnie... Ania Rewelacja (1) Uwielbiam ten salon;) Sylwiuchna Polecam :) (1) Bardzo miła pani, wszystko dokładnie, fachowo wytłumaczyła, dała mnóstwo... Małgosia super!!! (2) Chodze do gabinetu od niedawna,ale p.Magde znam dluzej z innego gabinetu i... Agata Wspaniała obsługa i pomoc przy wyborze sukni (1) Polecam wszystkim Pannom Młodym salon Memolia. Bardzo przyjazna atmosfera -... Alicja fryzjerka MONIKA (BLONDYNKA) (1) Dzis po raz pierwszy odwiedziłam salon,powiem jedno jestem pod... ADHD z córką CUDOWNE MIEJSCE :)) - WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA POLECAM!!! (1) Klimat miejsca uroczy. Staranność przy wykonywaniu zabiegów - bardzo wysoka.... Marta P*O*L*E*C*A*M :))) (1) Wysoka staranność i dokładność !! Gorąco polecam!!! Wypróbowałam kilka innych... Marta Sprawnie i fachowo (1) GORĄCO POLECAM !!! Marta sympatycznie estetycznie :)))))))))))) (1) przesympatycznie profesjonalna obsluga . naprawde polecam Basia Sklep (1) Naprawde bardzo fajne ciuchy, fajna i miła obsługa i nie drogo ;) Asia Bardzo profesjonalnie (2) 80% kobiet nosi niewłaściwy rozmiar biustonosza. bardzo dziękuję przemiłym... Gosiak super makijaz premanentny (1) Bylam u Pani Magdaleny na makijazu premanentnym brwi i kreskach na gornych... justyna Jak najbardziej polecam (1) super miejsce, bardzo ciche, przyjemna atmosfera zabieg profesjonalnie... Karola Polecam (1) Witam, kożystam często z usług Pani Moniki i jestem bardzo zadowolona.... Basia serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Zamówiłam suknię w Salonie Memolia i jestem bardzo zadowolona, suknia... Magdalena Jestem ZA!! (1) Witam, Beatis był pierwszym salonem, który odwiedziłam wybierając suknię... Joanna B