Super klimat w centrum Gdyni (1) Chcialabym serdecznie podziękować całej ekipie Mirażu za wprowadzenie... Gosia :) (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Łukasza. Po raz kolejny koleżanki pytają,... Kasia Super klimat i bardzo ładne prace. (1) Kożystam już od 5 lat z usług tego studia i jestem bardzo zadowolona Kasia
SUPER! POLECAM! (1) Polecam wszystkim Salon Pani Moniki, Zdecydowałam się na makijaż... E. SUPER!!! POLECAM!! (1) Wszystkim bardzo gorąco polecam ten salon :-) Profesjonalny sprzęt, przyjemna... Natalia Gorąco polecam (1) Witam jestem Państwa klientka od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z... Justyna l. Mieszane uczucia (1) Powiem tak: obsługa bardzo miła, kolor piękny, ale...no właśnie - proszę mieć... kamila masaz Shantala (1) masaż dla niemowląt Shantala naprawdę działa!!!, nawet na mojego synka... Anna RAZ SPRÓBOWAŁAM -NA ZAWSZE ZOSTAŁAM!!! (1) CZesc!!Jestem dumną klientką Magdy,nie dość że wpadasz do Magdy i Jarka i... Iwona Polecam (1) Wloski 1 klasa!! Nigdy wczesniej nie przedluzalam wlosow az do tego jedynego... Monika Zuzia (1) Na początku byłam przerażona fryzurą, którą dla mnie wybrała, jednak zaufałam... ilona french żel (1) PAZNOKCIE NA STOPACH IDEALNE!!!!!!!! OLA przymorze (1) Korzystam z usług tego solarium przynajmniej dwa razy w tygodniu i jestem... eva z czystym sumieniem POLECAM----> (1) Jeszcze nie byłam tak zadowolona z wizyty u fryzjera. Pierwszy raz na mojej... Marta Masaż 5 - miesięcznego dziecka (1) Słyszałam o masażu niemowląt, ale tylko słyszałam... i moje odczucia były... Mama Ala swietna atmosfera (1) bardzo polecam salon kosmetyczny, mila i fachowa obsluga, robilam pedicure i... angela Sympatycznie (1) Polecam!!!Czysto i mila obsługa. Lampy jak dla mnie w porzadku. Niuni@ Świetne miejsce, godne polecenia. (1) Pani Paulina jest cudowną, ciepłą osobą znającą się na tym co robi. Umie... Beata Rewelacja (1) Najlepsze solarium w Gdańsku, zawsze fajne promocje i always SUN. pozdrawiam... Kamila Na 4+ (1) Miejsce rzeczywiście bardzo ładnie urządzone- oaza spokoju w centrum... Meegi