Super profesjonalna obsługa (1) jestem stałą klientką Pani Beaty-polecam gorąco ! Super profesjonalna... Wanda Walkusz Pani Ania to mistrzyni :) (1) Trafilam przypadkiem - chcialam zrealizowac kupon, ktory dostalam w... Jola Godny polecenia (1) Pani Justynka niesamowicie mnie zaskoczyła! Do gabinetu kosmetycznego... Czarna
Moja Pani Gosia:-) (2) Co tu duzo mówić, jestem stałą klientką Pani Gosi, to prawdziwa... Stała klientka Gorąco polecam! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet Gosia. Dziś miałam wykonaną usługę... Sylwia za kótko (1) świetna lokalizacja. intymna atmosfera, ładny zapach, wspaniały głos... poirytowana ewelina - opinia (1) Pani Justyna jest jeną z najlepszych fryzjerek jakie miałam okazję poznać.... ewelina Ewelina - opinia (1) Profesjonalizm i uprzejmość na najwyższym poziomie. Ewelina REWELACJA !!! (1) Agnieszka jest po prostu rewelacyjna! Korzystam z Jej usług od ładnych paru... Kasia POLECAM (1) Przemiła ubsługa.Za jednym zamachem można zrobić i paznokcie i... Iza Marta - opinia (1) Przyjazna atmosfera,miła obsługa,szeroki wybór usług,dobra jakość farb do... Marta monia - opinia (1) super bylam pierwszy raz ale bardzo zadowolona.inaczej niz w normalnym... monia Polecam to miejsce (1) Naprawdę polecam. Bardzo sympatyczna Pani kosmetyczka. Nie tylko doradzi, ale... Agnieszka polecam (1) polecam salon z uwagi na precyzje wykonywanych w nim zabiegów.klimat i cale... Aleksandra ogromna pomyłka (1) Kupiłam kupon do tego salonu na stronie Groupon i jakże wielkie przeżyłam... Agata polecam! (1) byłam na przedłuzaniu rzęs-maja fajna promocje, robiła mi p. Monika, miło,... Kasia Nie polecam (4) Szczerze nie polecam tego salonu z dwóch powodów. Po pierwsze atmosfera,... niezadowolona Farbowanie-super, cięcie-ok (1) Korzystam z usług salonu regularnie. Trochę się tam pozmieniało, odrobinę "in... margerita disteffano - opinia (1) SUPER OBSLUGA,PRZYJAZNA ATMOSFER DOBRE CENY COZ WIECEJ WYMAGAC disteffano Absolutnie polecam (1) Pod najwyzsza ocena dla tego gabinetu podpisuje sie \" obiema rekami\".... Barbara Pieniazek