kosmetyczka (1) Skuszona reklamą skorzystałam ostatnio z zabiegów kosmetycznych u p.Moniki-... Ada Bardzo dobre zabiegi (1) Już parę razy odwiedziłam Hotel Kuracyjny na zabiegi. Na prawdę bardzo dobre... Doris polecam (1) Elu, bardzo dziękuję za spędzony czas i wsparcie. Myślę, że poukładało mi się... aricia
Polecam w 100% (1) Polecam saveetat w 100%, wczoraj zrobiłem swój pierwszy tatuaż... - Jestem... lu Przemiłe zakupy :-) (1) Z panią Aleksandrą spędziłam bardzo miłe chwile na zakupach. Bardzo nie lubę... Ania Profesjonalnie i w fantastycznym klimacie (1) Szczerze polecam - fantastyczna obsługa, zawsze miło i z uśmiechem. Ola Fenomenalna obsługa (1) Fantastycznie, miło, szybko i zawsze jak nalepiej dla klienta. Ola super (1) Pierwszy raz korzystałam z usług Alternative i jestem bardzo zadowolona! Po... roksy rozczarowanie (1) znajoma kupuje rzęsy w tym salonie,poleciła mi,umówiłam się na założenie... anna nie jestem zadowolona (2) Bylam na zabiegu pilegnacyjnym twarzy i musze przynac ze tam gdzie chodze od... Joasia Polecam panią Aline (1) Polecam panią Alinę doskonale dobrała mi kolor i ścięcie, włosy bardzo ładnie... Alicja Zrobiłam sobie rzęsy (1) Na początku się obawiałam, tego zabiegu ponioeważ tyle negatywnych opimnii... Agata Polecam. (1) To miły zakład o familiarnej atmosferze, zawsze pyszna kawa lub herbatka,... D. ;/ (1) Obsługa w tym sklepie jest tragiczna! Przyszłam z reklamacją butów. które co... Lisia Salon to pomyłka (1) Przyłaczam się do słów Pani Agaty. Salon chciał się rozreklamować a zrobił... marta zadowolona :) (2) Bylam dzis u p. Oliwii i musze powiedziec, ze bardzo milo mnie zaskoczyla.... Daria Polecam wszystkim Paniom zakupy w sklepie "WZORCOWNIA" (1) Super ciuchy za rewelacyjne ceny! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! KASIA Serdecznie polecam! (1) Polecam salon Francis Morgan ze względu na duży wybór sukni wieczorowych oraz... Magda Zabieg oczyszczająca moc minerałów DR. BELTER (1) Do salonu trafiłam dzięki ofercie GROUPON. Skorzystałam z zabiegu... Monika Gabi - opinia (1) Zgadzam się z panią Agatą.Straszny harmider,opóźnienia,bardzo zimno i efekt... Gabi