nieuchwytny (3) Niestety nie można się dodzwonić na oba podane numery!!!!!!!!!!!!!! Byłoby... ab polecam! (1) Witam wszystkie forumowiczki! jestem bardzo zadowolona z makijazu!! Dobor... Aneta M. suknie z salonu Memolia (1) w tym roku brałam ślub i postanowiłam uszyc moją suknie w salonie Memolia,... Ewa
Bardzo profesjonalnie (1) Udałam się na wizytę z podejrzeniem wrastającego paznokcia. Pani doskonale... K Polecam (1) Polecam to solarium, fajny klimat, bardzo miła obsługa, wszystkie łozka sa po... Kinga Asiaa - opinia (1) Zarówno Pan Radek S. jak i drugi Pan Radek są rewelacyjni :) jestem stalą... Asiaa Bezkonkurencyjni !!! (1) Do salonu trafiłam we wrześniu chociaż ślub dopiero za rok..... Jest to... ania Wspaniała odzież i bielizna (1) Cudowny asortyment - najchętniej wzięłabym 3/4 sklepu do domu. Jedyny taki w... itusia Świetne sukienki !! (1) Fajne, bajecznie kolorowe sukienki, jakich trudno szukać w innych sklepach,... Gosia Wszystko ok (1) Jestem stala zadowolona klientka. Regularnie odwiedzam to miejsce w celu... Madzia wątpliwa jakość, wysoka cena (1) NIE POLEAM !!! W butach za prawie 500 zł po pół roku odkleiła się podeszwa i... msz mile zaskoczona (1) Mieszkam w okolicy i pamiętam że w tym miejscu była juz kiedyś kosmetyka. To... Nice Assia78 wszystko w jak najlepszym porzadku (1) wszystko w jak najlepszym porzadku spacewalker79 Totalne rozczarowanie! (1) Skuszona wspaniałą reklamą salonu Pani Marii Kosedy umówiłam się na wizytę... Zawiedziona bardzo profesjonalny salon (1) odpowiedni salon w odpowiednim miejscu! jestem zachwycona tym miejscem!... anita super (1) bardzo dobry gabinet, jeszcze lepsza masazystka .POLECAM NADIA778 rewelacja (1) Jedyny salon w trojmiescie gdzie po udanych zakupach można się na prawdę... Piotr polecam (1) super salon - profesjonalny! ola istne cuda! :) (1) Pani Emilia potrafi czynić cuda jesli chodzi o dłoniie. Od kilku lat jestem... Magda C. jesteś super mistrzem (1) Maciek super wizjoner był moim mistrzem szkolącym ,świetny fachowiec... adriana wożniak