nie polecam (1) Niestety salon nie czyści żadnych narzędzi. Usiadłem na fotelu, fryzjerka... Orc miejsce godne polecenia (1) Przemiła obsługa , atmosfera do odpoczynku i odstresowania, ceny umiarkowane.... ewa Z czystym sercem polecam :-) (1) Fajne miejsce + profesjonalne strzyżenie :-) Polecam! H.
Mój fryzjer (1) To jest mój fryzjer - czy włosy ścina pani Marta czy pan Mateusz zawsze... nadia Pan Radek R. (1) W maju byłam u Pana Radka poprosiłam o konkretna fryzurę , nie zrobił jej... Matylda super! (1) bylam dzis z kolezanka na masazu i musze powiedziec ze bylo super! Mialam... Daria POLECAM (1) pięknie dziękuję za fachową pomoc , poradę i rzetelną usługę, nasze wesele... Lucyna Miejsce warte odwiedzin :) (1) Kazdy, komu marza sie piekne, zdrowe i zadbane wlosy powinien tam zagladnac i... Lucky Świetne miejsce (1) Najlepszy fryzjer jaki odwiedziłam. Generalnie bardzo nie lubiłam chodzić do... Małgorzata G. Marta - opinia (1) Tydzień temu bylam po raz pierwszy w tym salonie.Poleciła mi moja znajoma.... Marta wrastajacy paznokiec (1) nosilem sie z tym problemem baaardzo dlugo. w koncu podjalem decyzje i ...... Rebel Extra metamorfoza!!! (1) Polecam w 100%!!!Wspaniali ludzie,wspaniałe miejsce,wyczarowali na mojej... Kasia ipl (1) robiłam zabieg ipl w Gdyni, jakis czas temu. Ogolnie uwazam,z e pani doktor... Jolanta Moje NIEBO na ziemi... (1) Bywałam już w różnych miejscach tego typu - droższych i bardzo drogich - ale... Wanda szczerze polecam (1) zmienili lokalizacje, ale za swoja fryzjerka mozna dojechac 2 przystanki... Karolina wow! (1) jestem bardzo zadowolana z wczorajszych zakupow, ceny bardzo przystepne,... madziuniaa POLECAM PERMANENT - JESTEM BAAAAARDZO ZADOWOLONA! (3) POLECAM POLECAM POLECAM ! BRAK MI SŁÓW ZACHWYTU JAK TAKI DROBIAZG JAK... AAANAS polecam wszystkm (1) Od 18 lat jestem stala pacjentka. Dzieki fachowosci i kompetencji jaka... Stala Klientka Joanna profesjonalizm i kompetencja (1) Po zdjęciu gipsu w marcu 2010 /zerwanie więzadła krzyzowego ACL i inne... Beata Bartosz - opinia (1) Super sklep super ceny mila pomocna obsluga. Polecam wszystkim. Bartosz