Profesjonalna i miła obsługa (1) Po zapoznaniu się z pozytywnymi opiniami na Waszym portalu postanowiłam... Magda Doskonały salon!! (1) kameralnie usytuowany, z dala od zgiełku. Przytulny wystrój pozwala poczuć... GRASZKA magda - opinia (1) hmm...wszystkie pozytywne opinie pisane w tym samym stylu, "gorąco polecam"... magda
Zdecydowanie polecam (1) To będzie mój stały salon fryzjerski. Atmosfera świetna, a jakość obsługi na... lepa julka - opinia (1) dziewczyny jestescie wspaniale :) a tak na marginesie to wiadomosc dla pani... julka PANI EWA I PAN DOMINIK- KWINTESENCJA DOSKONALOSCI !!! SUPER MILO I ULTRA PROFESJONALNIE :) (1) Długo szukałam dobrego fryzjera w Trojmiescie...aż w końcu trafilam na... Dominika (domident) Profesjonalna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona Pani Paulina bardzo dobrze przedłuża i zagęszcza... Dorota POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Byłam dziś na masażu u Pana Bogdana i jestem bardzo zadowolona klimatem jaki... Lilia Miłe zaskoczenie (2) Moja pierwsza wizyta i jestem bardzo miło zaskoczona. Był "duży ruch" mimo to... Michalina PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!!!!!!!!!! (1) Korzystałam z wielu usług proponowanych przez salonik i z każdej z nich byłam... Mirelka Rewelacja!!! (1) Jestem uzależniona od tego miejsca i ludzi którzy tam pracują Karola i Grześ,... Julia poprostu fantastycznie!!! (1) Była to moja pierwsza wizyta i jestem po ogromym wrażeniem, całego klimatu... Wioletta ANONIM - opinia (1) Byłem z tym salonie kilka razy i powiem szczerze, że jest okej ale Pani Kasia... ANONIM Rewelacja (1) Do studia a raczej do Adama trafiłem po przejrzeniu ogromnej ilości zdjęć z... mlynek rewelacja! (1) Sklep przy ulicy Dmowskiego: bardzo profesjonalna obsługa, panie potrafią... liwia polecam warto (1) polecam warto iza Szczerze polecam (1) Z usług salonu Pani Krzysi korzystam od prawie dwóch lat - wypróbowałam... m Nie zastanawiaj sie dluzej po prostu przyjdz ! :) (1) Hej! Wlasnie skorzystalem z uslug tego salonu i musze szczerze polecic go... Karol Tip-Top!!! (1) Pelen Profesonalizm. Krzysiek to z****. fajny i ukladny gosc. Super ceny.... Dawid POLECAM mężczyznom! (1) Pani Magda ostrzyże Cię lepiej w 15 minut, niż niejeden fryzjer w Trójmięscie... Negat