TAK TAK TAK! (1) Jeśli ktoś szuka : Relaksu, Wytchnienia, Spokoju, Radości, Czasu tylko dla... Monika Kojarzy mi się z tańcem (1) Bardzo odprężający masaż. Jeśli się rozluźnisz i poddasz ruchom masażysty ,... AM To jest niesamowite !!! (1) Dostałem od żony w prezencie karnet do Thai Way w Gdyni i początkowo... darek32
POLECAM! (1) Jestem klientem od dobrych 2 lat. Ani razu nie byłem zawiedziony, Pani Joanna... Artur rewelacja (1) odwiedziłam niedawno salon -obsługa świetna ! jakość sztucznych rzęs... agnieszka ... (1) naprawdę bardzo fajne solarium nie chodzę zbyt często ale to co moje oczy... K :) (1) I tym razem zostałam obsłużona wzorowo :) personel bardzo sympatyczny,... Katarzyna M. niezwykle przyjemny salon masazu :) (1) goraco polecam masaz w tym salonie! bardzo przyjemna atmosfera, nadzwyczajnie... Dawid piercing (1) było świetnie . przebijałam tam pępek i prawie nie bolało. przebicie nosa w... Karolciia WYMIATA ! :D (1) SUPER SUPER SUPER ! Pani Halinka jest najlepsza i WYMIATA :D GORĄCO POLECAM... Stenia ! Wracając do reklamacji. (1) Zgodnie z praktyką lekceważenia klienta sklep nie zgadza się na... Kamil Moim zdaniem- salon z klasą. (1) Jestem stałą bywalczynią tegoż salonu i absolutnie nie zgadzam się z opiniami... RD GONIA - opinia (1) Bardzo dobre gatunkowo materiały , stroje wypracowane - dotyczy to zarówno... GONIA TRAGEDIA (5) Byłam pierwszy i ostatni raz w tym ,,SALONIE URODY"to kpina co oni tam... klient 551 A dla mnie to jeden z lepszych salonów masażu w Polsce (1) Jestem stałym gościem oriental thai massage i bardzo lubię zarówno wystrój... Domino zadowolona (1) Z usług salonu korzystam od pół roku, zazwyczaj są to zabiegi na twarz. Muszę... Joanna Opinie o salonie są prawdziwe (1) Na podstawie przeczytanych opini o salonie Viviene, postanowiłam skorzystać z... Dorota Swietna fryzjerka (1) Jestem klientką Pani Dagmary od ponad trzech lat bardzo się cieszę,że... Elżbieta wszystko dostepne w jednym miejscu (1) Polecam Akpol wszystkim rodzicom, którzy spodziewają się dziecka. Przy dwóch... Mama dwóch brzdąców absolutnie nie polecam! (2) Szczerze nie polecam ! Nie nazwałabym tego 'hurtownią', bo ta nazwa wzbudza... kasia