śmiać się czy płakać ?? (1) Od 2 lat zapuszczałam włosy, od bardzo krótkich. Czas najwyższy było nadać... rozżalona super :) (1) Trafiłam do salonu z polecenia,jestem bardzo zadzowolona z usługi.Fajny... Monika Pani Ania!!! (1) jestem zachwycona tym gabinetem. Cisza, spokój, relaksacyjna muzyka,... Paulina
polecam (1) Jestem pod wrażeniem przemiłej atmosfery panującej w salonie. Szczególne chcę... Małgorzata Piękna podróż do swojego wnętrza. (1) Polecam masaż wykonywany przez Arka. Jest to niezwykłe doświadczenie kontaktu... Paweł Super (1) Do p. Romana trafiłam tydzień po poprzedniej wizycie u innego fryzjera. Jak... Loki Polecam (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, zakład czysty i przyjemny. Polecam gorąco Basia Bardzo polecam!! (1) Byłam niedawno w Aiko na zabiegu mikrodermabrazji i jestem zachwycona. Zabieg... kela Polecam!!! (1) Wykonanie rzęs bardzo profesjonalne. Obsługa świetna. Rzęsy trzymają się... Marta Ewa - opinia (1) rzadko piszę opinię na temat salonów ale po wizycie w excellent postanowiłam... Ewa Grzegorz - opinia (1) Pierwszy raz korzystaliśmy razem z żoną z usług salonu i jesteśmy pod dużym... Grzegorz polecam p; Monikę :-) (1) Serdecznie polecam wizytę u p. Moniki :)). Ciepła, sympatyczna, spokojna :).... Natalia Polecam na Walentynki (1) Jestem stałą klientką Spameedu od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze... Ania Suknia z salonu Memolia (1) Salon malutki, ale przytulny i ma swój klimat. Suknie w różnych stylach i... A.Zaleska POLECAM SALON MANDARYNKA (1) Gorąco polecam wszystkim salon fryzjersko-kosmetyczny Mandarynka.Jestem... Agata Anna - opinia (1) Bardzo miła obsługa i fachowe strzyżenie. Polecam wszystkim i na pewno będę... Anna Nr ONE (1) Po dlugich poszukiwaniach specjalisty dla moich wlosow znalazlam Salon Dolce... Betty Rewelacja!!!! (1) Zrobiłam sobie wypełnianie zmarszczek oraz powiększanie ust- rewelacja!... Sylwia Z. NIE!!!!!!!!!!!!! (1) Jest mi przykro, że muszę napisać taką opinię, generalnie zawsze staram się... Agnieszka Swietłana - opinia (2) ...Coż jestem wieloletnią klientką Pani Moniki , zawsze jestem bardzo... Swietłana