zawiedzenie (2) Gdy pierwszy raz poszłam do salonu trendy i trafiłam na Panią Martę byłam... Kasia super! (1) bylam dzisiaj na mikrodermabrazji i jestem bardzo zadowolona.po zabiegu... Magdalena polecam (1) obsługa – profesjonalna, korzystałam już kilka razy i zawsze byłam... magda
... (1) Zrobiłam sobie w tym salonie makijaż stały brwi - jestem zadowolona, super... Anna Po prostu w pełni profesjonalny artysta! (2) Polecam gorąca! Sam w najbliższym czasie wybieram się tam ponownie! Junior Aneta - opinia (1) Profesjonalnie, dokładnie, czysto, solidnie....tak można powiedzieć o tym... Aneta Kosmetyczka na 6 !!! (1) Byłam u Pani Sławki pierwszy raz na oczyszczaniu twarzy. Jestem bardzo... Ania Polecam. (1) Czysto, dokładnie, profesjonalnie, miło, wesoło. Herbata też była dobra ; ) Bejb Profesjonalizm (1) W salonie bywam często ,gdyż nareszcie znalazłam coś z czego jestem... asia ;) (1) Chciałabym sie podzielic swoją opinią na temat salonu Trendy :) Wielki plus... Sylwia polecam (1) bardzo fajny salonik,miła atmosfera,czyściutko i higienicznie.Panie przemiłe... Angel Pierwszy raz fryzjerka rozumiała co do niej mówie! (1) Jestem bardzo zadowolona z koloru włosów i z genialnego strzyżenia. Pierwszy... Malwina Pani Ola to prawdziwy fachowiec polecam (3) Pani Ola to prawdziwy fachowiec polecam Od kliku lat jestem zadowolona... Anna Rewelacja! (1) Uwielbiam to miejsce. Za kazdym razem kiedy odwiedzam Sopot-odwiedzam wlasnie... Magdalena Super rzęski (1) Noszę rzęsy od kilku miesięcy, ale dopiero teraz znalazłam miejsce do którego... Ola Rewelacja (1) Co tu dużo pisać, miałem tak silny ból kręgosłupa promieniujący do nogi, że... Marek Fajnie, miło, sympatycznie... (1) Byłam po raz pierwszy, w dodatku na darmowym strzyżeniu. Ogółem bardzo... klienta może już stała... DZIEKI GROUPON ;-) polecam goraco!!!! (1) W pierwszym tygodniu stycznia skorzystalam z grouponu u p.Ani z przedluzania... Aga Super Fryzjerka KASIA !!!! (2) Jestem klientem fryzjerki Kasi. Moim zdaniem jest profesjonalistką w swoim... Michał Turzynski Kosmetyka ! (2) Witam!! Jestem bardzo zadowolona z usług kosmetyczki Pani Oli, w kręconych... Magda